Kim?Bu sene merve den daha mağdur biri var ne diyorsun
Kim?Bu sene merve den daha mağdur biri var ne diyorsun
Bu sene merve den daha mağdur biri var ne diyorsun
Yapmayı düşünmüyorum @Dosi
Merve nin yanında Gizem hakan seda ve kısmen başak vardı barış ın yanında kısmen yunus Emre ve evrim oldu sms de 6 kez 1. Olmasa böyle devam ederdiYalan, iftira.
TenksMerve nin yanında Gizem hakan seda ve kısmen başak vardı barış ın yanında kısmen yunus Emre ve evrim oldu sms de 6 kez 1. Olmasa böyle devam ederdi
Evrim mi? @MasacRE örnek al.Sona kalan dörtlüyü söylüyorsun sanırım. Evrim ve Cemal Can eklemesi yapalım, bu dörtlü iyi oldu gibi.
@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳Nisa - Cemal - Evrim - Aycan mış.
Hele bir de Senin dörtlünü alalım🤓🤩@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳
bir görsel beklerdim senden
Hele bir de Senin dörtlünü alalım🤓🤩
Merve nin yanında Gizem hakan seda ve kısmen başak vardı barış ın yanında kısmen yunus Emre ve evrim oldu sms de 6 kez 1. Olmasa böyle devam ederdi
@Sherlock Son 4 lün kim.. kaçırdım kardeşim. Biri Nisada 🤦♂️
Nisa - Cemal - Evrim - Aycan mış.
@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳
Evrim mi? @MasacRE örnek al.
Aycan bu akşam Merte resti çekti +1 cepteAbi çılgın bir dörtlü oluşturdum, güzellerden oluşan bir üçlü artı Cemal Can. Ancak gerçekçi bir tahmin yapacak olursa Barış - Cemal Can - Evrim - Nisa derim, Ersin ve Berkan da zorlar burayı.
Aycan bu akşam Merte resti çekti +1 cepte