Kim?Bu sene merve den daha mağdur biri var ne diyorsun![]()
Kim?Bu sene merve den daha mağdur biri var ne diyorsun![]()
Bu sene merve den daha mağdur biri var ne diyorsun![]()
Merve nin yanında Gizem hakan seda ve kısmen başak vardıYalan, iftira.![]()
TenksMerve nin yanında Gizem hakan seda ve kısmen başak vardıbarış ın yanında kısmen yunus Emre ve evrim oldu sms de 6 kez 1. Olmasa böyle devam ederdi
![]()
Evrim mi? @MasacRE örnek al.Sona kalan dörtlüyü söylüyorsun sanırım. Evrim ve Cemal Can eklemesi yapalım, bu dörtlü iyi oldu gibi.![]()
@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳Nisa - Cemal - Evrim - Aycan mış.![]()
Hele bir de Senin dörtlünü alalım🤓🤩@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳
bir görsel beklerdim senden
Hele bir de Senin dörtlünü alalım🤓🤩
Merve nin yanında Gizem hakan seda ve kısmen başak vardıbarış ın yanında kısmen yunus Emre ve evrim oldu sms de 6 kez 1. Olmasa böyle devam ederdi
![]()
@Sherlock Son 4 lün kim.. kaçırdım kardeşim. Biri Nisada 🤦♂️
Nisa - Cemal - Evrim - Aycan mış.![]()
@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳
Evrim mi? @MasacRE örnek al.![]()
Aycan bu akşam Merte resti çekti +1 cepteAbi çılgın bir dörtlü oluşturdum, güzellerden oluşan bir üçlü artı Cemal Can.Ancak gerçekçi bir tahmin yapacak olursa Barış - Cemal Can - Evrim - Nisa derim, Ersin ve Berkan da zorlar burayı.
![]()
Aycan bu akşam Merte resti çekti +1 cepte