Büyük adamsın
Büyük adamsın
Pek değişmemişler sanki.@sokak sanati bulmuş son hallerini bak geçmiş sayfalara.![]()
EkleşelimGerçek halleri yalnız bu. İnstagramdan stalkla buldum![]()
Hakkını yemedim pişman değilim![]()
Pek değişmemişler sanki.
Ekleşelim![]()
Harika secim. Bol sans.Şarkımı değiştirme kararı aldım
Sebebi;Konuyu takip edenler bilir. Grup kategorisinde yarişsak da listeye baktığımızda yine 2 hafta öncenin rock kategorisinden bir listeymiş gibi geliyorBu beni rahatsız etti.
Bu hafta kategoriye uyup, düzene uymama kararı aldım. Seçeceğim grup rock tarıznda değil. Döneme damgasını vuran bir şarkı Rockabye...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Recabini yollamayi unutma.tşklerrr![]()
Bu hafta 3 yabanci var, iste istedigim hafta bu.
Ben de aradiğim farklılığıBu hafta 3 yabanci var, iste istedigim hafta bu.Ücü de cok iyi gider umarim.
![]()
Sen de ciddiye alma ben de şaka yaptımŞaka yapıyorum ya ciddi alma, forumda bir dönemki kavgalara göndermeydi.![]()
Bunu seç.Ne meraklıymışsınız gruba. Ss İngilizce dışı yabancı şarkılar negzeldi![]()
Sonuçlarda yoktun ya!
Tamam kırk yılda bir yoktuk onda da gözüne battı.Sonuçlarda yoktun ya!
Harika şarkı.Tamam kırk yılda bir yoktuk onda da gözüne battı.Neyse bu şarkıyı seçiyorum.
Duman kötü gitti geçenki rock konseptinde ama bu en bilindik şarkısı. Bence elenmem O Ses’te her sene banko en az 5 kere söylenen bir parça.Harika şarkı.![]()