Bence de güzeldi ama rock rock nereye?? Sen al istersen seçmediysen halaŞarkını değiştirmekle![]()
Bence de güzeldi ama rock rock nereye?? Sen al istersen seçmediysen halaŞarkını değiştirmekle![]()
Yazdığım 2, 3 satır günce için beni üzmüştü, her gün başına kakacağım.Her gün bu göndermeleri yaparak Ozan'ı pişman etme girişimini taktirle karşılıyorum. Böyle devam Gerçek adminim![]()
Ben seçtim çoktanBence de güzeldi ama rock rock nereye?? Sen al istersen seçmediysen hala![]()
Yazdığım 2, 3 satır günce için beni üzmüştü, her gün başına kakacağım.![]()
Ben yarım aklımla öyle şeyler düşünemem ki.Yine plan kurup uyguluyorsun. Sonra da mağdura yatıyorsun. @xemrexxx söylemişti böyle şeyler yaptığını.![]()
Ben onun leb demesinden leblebi diyeceğini anlarım yoksa deniz marulu gibi kaçmıştım şimdiYine plan kurup uyguluyorsun. Sonra da mağdura yatıyorsun. @xemrexxx söylemişti böyle şeyler yaptığını.![]()
Ben yarım aklımla öyle şeyler düşünemem ki.![]()
@xBUGRAx Allah seni kahretmesin nerden buluyorsun bunları.Buğra şunu paylaşmıştı izledin mi ablacım çok komik.
Ben onun leb demesinden leblebi diyeceğini anlarım yoksa deniz marulu gibi kaçmıştım şimdi![]()
Estağfurullah.. Biz bir ekibiz..Nyse ben senin oyununa gelmem.sonra bizide hayattan soğutursun![]()
Güzel şarkı seçtim
Estağfurullah.. Biz bir ekibiz..![]()
Uğraşma artık benimle@eskici 'ye karşı ekip olabiliriz. 3- 5 mesaj icin seni kırıp üzen paramparça eden kişiye karşıda örgüte varım![]()
Uğraşma artık benimle![]()
Niye taktın buna bu kadar pişmanım desem ne olacakPişman mısın bana verdiğin düşük puanlar için![]()
Niye taktın buna bu kadar pişmanım desem ne olacak![]()
Hakkını yemedim pişman değilimÇünkü hakkımı yedin. Pişman olmalısın..