Sana kızıl da çok güzel gider ablacım.Zaten sarısınları ben çok sevmiyorum @Harunnn60 mal kadınları derim
Aaa bende sarıya boyatıyorum ama altın sarısı değil belki oyüzden kaybediyorlar @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Sana kızıl da çok güzel gider ablacım.Zaten sarısınları ben çok sevmiyorum @Harunnn60 mal kadınları derim
Aaa bende sarıya boyatıyorum ama altın sarısı değil belki oyüzden kaybediyorlar @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Elçinden dolayı @Forumdash bacılıktan atabilir @xemrexxx @serhattSana kızıl da çok güzel gider ablacım.
Atsın işe kurtulursun
Meryem de kızıl mesela ama aşiğim kadına
Kim kimle, neyle kafam allak bullak oldu ya.
o nerden çıktı be .ss
Yeni gördüm 😱
Zebani hogatha ve serhatı bekliyorYeni gördüm 😱
Tövbe de bacım. hatta kırklan hamama git. Başindan aşaği 40 tas su geçir. Namaz kıl filan. Ancak affedilir bu dedikodu günahı 😱
Zebani @Harunnn60 olabilir Meğerse dağbaşindaki evi buymuş @Çiğdem @serhattZebani hogatha ve serhatı bekliyor
Mesai başladı sanırım
Sapıttı iyice hogatha bozuntusu .ss
Seni beklese daha iyi olur çünkü biz go to cennetZebani hogatha ve serhatı bekliyor
Ev harika
Ucundan gösterebilirlerSeni beklese daha iyi olur çünkü biz go to cennet
Kim kimle, neyle kafam allak bullak oldu ya.
Yeni gördüm 😱
Tövbe de bacım. hatta kırklan hamama git. Başindan aşaği 40 tas su geçir. Namaz kıl filan. Ancak affedilir bu dedikodu günahı 😱
Zebani hogatha ve serhatı bekliyor
Mesai başladı sanırım
Senmisin @xemrexxx le tek görüşte kalan abicimSapıttı iyice hogatha bozuntusu .ss