Haddini bildirdim@xemrexxx niye kızdırdın la bu çocuğu hesap ver.![]()
Bugün çekim vardı da orda mı kızdırdın yoksa.Haddini bildirdim![]()
Planları elinde patladı kaos çıktıBugün çekim vardı da orda mı kızdırdın yoksa.![]()
O kadar. 😱Planları elinde patladı kaos çıktıbekle ve gör
![]()
Bana karşı entrika çevirmenin bedeli ağırdır %O kadar. 😱
Abart abart .ssBana karşı entrika çevirmenin bedeli ağırdır %![]()
O haddini bilmezliği ele aldı iyice sen de sallaAbart abart .ss
Bahane arıyordum iyi oldu@xemrexxx niye kızdırdın la bu çocuğu hesap ver.![]()
Aşkom seni böyle görmeye alışık değilim. Sen Serhat Ziyagil Çelebi Argun Taşkıran’sın. Aptallık etme.O haddini bilmezliği ele aldı iyice sen de salla![]()
Banlanma sebebin olur bu mesaj dikkat etAşkom seni böyle görmeye alışık değilim. Sen Serhat Ziyagil Çelebi Argun Taşkıran’sın. Aptallık etme.![]()
Niye be, ne dedim ki. 😱Banlanma sebebin olur bu mesaj dikkat et![]()
Hayatım onun kalitesiz etiketlerinden saçma sapanalgılarından ve kendisinden kurtulduğum için şanslıyım sana da tavsiye ediyorumAşkom seni böyle görmeye alışık değilim. Sen Serhat Ziyagil Çelebi Argun Taşkıran’sın. Aptallık etme.![]()
Engel mi attın.Hayatım onun kalitesiz etiketlerinden saçma sapanalgılarından ve kendisinden kurtulduğum için şanslıyım sana da tavsiye ediyorum![]()
Uyardığım halde Devam ederse şikayet edip engeli basıcam şaka yapıyorum ciddi değilim sanıyor ama yanılıyorEngel mi attın.![]()
Aranızı düzeltin, beni sinir etmeyin.Uyardığım halde Devam ederse şikayet edip engeli basıcam şaka yapıyorum ciddi değilim sanıyor ama yanılıyor
ASLAAranızı düzeltin, beni sinir etmeyin.![]()
![]()
Forumun iyilik elçisi @mrt-06 uyuşturur sizi @xemrexxx @serhattAlıntı yapma, etiketleme.
İstemez