Hiç boşuna uğraşmayın
Hiç boşuna uğraşmayın
Birde büyük abi olarak @Forumdash dizinde yatırıp dövsün bunları ozaman barışırlar @xemrexxx @serhatt @alperuzHiç boşuna uğraşmayın
Faruk serhatın kocası değil mi ne abisi 😱Birde büyük abi olarak @Forumdash dizinde yatırıp dövsün bunları ozaman barışırlar @xemrexxx @serhatt @alperuz
Osmanlı tokadı anca haklar bu iki melunu @Forumdash abicim. @serhatt @xemrexxxBirde büyük abi olarak @Forumdash dizinde yatırıp dövsün bunları ozaman barışırlar @xemrexxx @serhatt @alperuz
Faruk serhatın kocası değil mi ne abisi 😱
@sokak sanati Sizin aile dallas gibi ne oldu belli değil ben başka aileye şef olacam demişti o geldi aklıma @mrt-06 @Forumdash @alperuz @serhattBirde büyük abi olarak @Forumdash dizinde yatırıp dövsün bunları ozaman barışırlar @xemrexxx @serhatt @alperuz
Herkes herkesin bir şeyi bizim ailede. @xemrexxx @serhatt @Forumdash@sokak sanati Sizin aile dallas gibi ne oldu belli değil ben başka aileye şef olacam demişti o geldi aklıma @mrt-06 @Forumdash @alperuz @serhatt
Yasak Elma gibi bir aile ağacı yapılmalı
@serhatt ın koca ağacını yapalım diyorum. @Forumdash @ÇiğdemYasak Elma gibi bir aile ağacı yapılmalı
1558 tane var
O kendi aç karnını doyursun önce .ssBirde büyük abi olarak @Forumdash dizinde yatırıp dövsün bunları ozaman barışırlar @xemrexxx @serhatt @alperuz
Hoşt atışma
Dallastan beter@sokak sanati Sizin aile dallas gibi ne oldu belli değil ben başka aileye şef olacam demişti o geldi aklıma @mrt-06 @Forumdash @alperuz @serhatt
Ona akıl yetmez
Çatla bunak .ss