Show Cennet Mahallesi (2004 - 2007)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
Cnnet Mahllesi.jpg

Show TV'nin yapımcılığını Erler Film - Türker İnanoğlu üstlendiği unutulmaz komedi dizilerinden birisi olan Cennet Mahallesi'nin başrollerinde Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal, Serhat Özcan, Ümit Yesin ve Şeyla Halis yer alıyor.
KanalShow TV
YapımcıErler Film
Yayın Tarihi10 Temmuz 2004
Final Tarihi23 Haziran 2007
Toplam Bölüm119 Bölüm

• Harika
Reactions: Çiğdem
Harika bir diziydi gerçekten. Keyifle izlediğim nadir komedi dizilerinden biriydi. Pembe gibi bir karakter yaratması o zamanlar oldukça etkili olmuştu. :)

İzlediğim en keyifli komedi dizilerindendi, Pembe'yi unutmak, asla. :) Ayşe ile Ferhat ergenleri vardı, şimdi büyümüş hallerini gördüm de Ayşe çok güzelleşmiş. Ferhat çirkinleşmiş maalesef. :(

İki ailenin çatışması falan, izlenilecek en güzel dizilerinden birisiydi. O değilde Show tekrarını verseydi keşke bu yaz. :(

Yazın tekrarlarını izlerdim bi ara. Tekrarlarını izlediğim zamanlar nile TBT oldu. :(

ilk sezonu gerçekten çok güzeldi be,duygulandım :T

İzlediğim en keyifli komedi dizilerindendi, Pembe'yi unutmak, asla. :) Ayşe ile Ferhat ergenleri vardı, şimdi büyümüş hallerini gördüm de Ayşe çok güzelleşmiş. Ferhat çirkinleşmiş maalesef. :(

İki ailenin çatışması falan, izlenilecek en güzel dizilerinden birisiydi. O değilde Show tekrarını verseydi keşke bu yaz. :(
ferhat değil aliş ferhat rolünü alişan oynadı

Aklıma bu geldi. :A
79256d9aba84e1fad428987ab7ad0d35.jpg

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777