Show Cennet Mahallesi (2004 - 2007)

İç sahneler farklı mekanda, dış sahneler farklı mekanda çekilmiş. 😱

İç sahneler farklı mekanda, dış sahneler farklı mekanda çekilmiş. 😱

Bu bilgiyi bana zamanında @serhatt vermişti. :( Gazetede görmüş zamanında aklında da kalmıştı. :F Hatta geçen sene bu çekilen mahalleye gittiğimizde söylemişti meğer evlerin için çok kötü durumda olduğu için iç çekimleri başka apartmanda çekiyorlarmış. :A

Bu bilgiyi bana zamanında @serhatt vermişti. :( Gazetede görmüş zamanında aklında da kalmıştı. :F Hatta geçen sene bu çekilen mahalleye gittiğimizde söylemişti meğer evlerin için çok kötü durumda olduğu için iç çekimleri başka apartmanda çekiyorlarmış. :A

Öğrenince şaşırdım ben de. :( Burası evlerin gerçek içi mi yoksa bahsettikleri başka bir yer mi bilmiyorum ama (b)

Selena için konu yok, bunu da buraya yazayım bari. :A Fitnat'ın evi aslında Ekrem'in evinin bodrum katında bir odaymış. 😱

Öğrenince şaşırdım ben de. :( Burası evlerin gerçek içi mi yoksa bahsettikleri başka bir yer mi bilmiyorum ama (b)

Yok o evlerin içinde sadece ilk birkaç bölüm çekim yapılmıştı. Bu gerçekten o evin içi değil. :A Zaten bölümler ilerledikçe evlerin değiştiği fark ediliyor aslında. :A

İç çekimler Kavacık’ta yapılıyormuş. :A Zor iş ya kapının önündeki sahneyi çekmek için Balat’a gidiliyormuş düşünsene. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yok o evlerin içinde sadece ilk birkaç bölüm çekim yapılmıştı. Bu gerçekten o evin içi değil. :A Zaten bölümler ilerledikçe evlerin değiştiği fark ediliyor aslında. :A

İç çekimler Kavacık’ta yapılıyormuş. :A Zor iş ya kapının önündeki sahneyi çekmek için Balat’a gidiliyormuş düşünsene. :A

Ben bir odadan bir odaya gitmeye üşenirken onlar dış sahne için bir yakadan diğer yakaya gidiyor... Helal olsun valla. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Show Max'te otel bölümleri var, en keyifli bölümlerin çoğu burada. :Z

Kaç kere izlesem bile bıkmadan tekrar tekrar izliyorum.

Avrupa Yakası, Geniş Aile, Yalan Dünya, Cennet Mahallesi bayıldığım komedi dizilerindendir :love1: