Old laik days..İşaret yapıyordu eliyle sürekli.
Old laik days..İşaret yapıyordu eliyle sürekli.
Ezbere biliyorum zahmet etmiş yapan .ssAltın değerinde bilgiler..
Ekli dosyayı görüntüle 80879
@Özgür @kerem @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @bazinga @xBUGRAx @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @pompy @Çiğdem @Araf @emreemreu
Altın değerinde bilgiler..
@Özgür @kerem @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @bazinga @xBUGRAx @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @pompy @Çiğdem @Araf @emreemreu
O ne anlamda ki? Eşcinsel mi oluyor? Ben izlemedim bilmiyorum.
Aynen canım .ssO ne anlamda ki? Eşcinsel mi oluyor? Ben izlemedim bilmiyorum.
Pembe okula gidiyorAltın değerinde bilgiler..
Evet hoş değil ama listeyi ben yazmadım yanlış anlamayın lütfen yoksa beni biliyorsunuz, size yaklaşımımı biliyorsunuz. Ben böyle bir şey yazmam. @HachikoAynen canım .ss
Bu diziyi görünce aklıma hep sen geliyorsun.Pembe okula gidiyor
Pembe hapse giriyor.
İki bölümüde yakın zamanda izledim. Harika ya.
Rahatsız olmuyorum böyle şeylerden ben
Eksik olma canım, inşallahEvet hoş değil ama listeyi ben yazmadım yanlış anlamayın lütfen yoksa beni biliyorsunuz, size yaklaşımımı biliyorsunuz. Ben böyle bir şey yazmam. @Hachiko
İlerde hedefim milletvekili olmak, sizin haklarınızı da savunacağım söz veriyorum.
Rahatsız olmuyorsa ortalığı bulandırma. 😡Rahatsız olmuş gibi yap. @mrt-06 biraz vijdan yapsın iyi davranır sana
Hahahah bundan daha büyük bir gurur olamaz. Adım Cennet Mahallesi ile anılmalı...Bu diziyi görünce aklıma hep sen geliyorsun.
Çok eğlenceliydi bu dizi döneminde çok güzel anılarım var Keşke Görgüsüzler serisi yerine tekrar Alişanla olabilselerdiAltın değerinde bilgiler..
kendimi boşlukta hissettiğim anlar için aldim tşkler bu güzel bilgi içinAklıma bu geldi.
Bak bu da var istersen.kendimi boşlukta hissettiğim anlar için aldim tşkler bu güzel bilgi için
Friendsi hiç izlemediğim için pek duygulanmadım Zaten bunu baştan sona izlicem Ama yine de dursunBak bu da var istersen.
Bak bu işe yarar, teşekkürler.Bak bu da var istersen.