TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

bu hesap kapattırmalar çok saçma işler ya Barışı destekleyen arkadaşı Sezai abi var onunkinide kapattırdılar ama onun Yasinin abisi kapattırmış bir şirkete para vermiş kapattırmış
Sizin fandom da coşmuş başka fanların hesaplarını spamlatıp kapatmaya çalışıyorlarmış. :A Daha önce de BMY fanları kapattırmış bazı hesapları. :A

BMYFC Aşireti. :F :F @xemrexxx @alperuz @Sherlock @RevaN @Maskeli Fedai @MasacRE

Sizin fandom da coşmuş başka fanların hesaplarını spamlatıp kapatmaya çalışıyorlarmış. :A Daha önce de BMY fanları kapattırmış bazı hesapları. :A

BMYFC Aşireti. :F :F @xemrexxx @alperuz @Sherlock @RevaN @Maskeli Fedai @MasacRE

Bizim fandom değil bu fotomantaj yapılmış twiiterde 3 grupta birden varım bu üç grupta bu isimlerden yok yalan inanma :A hepsi yalannnn yasin ve cemal fanları bunu bir çok yorum gördüm twiiterde

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Bugün Acunun yayını vardı dinledim biraz soruları yanıtladı işte Hakanlar bağlandı gerilim varmış yine Yunus emre yüzünden atamadılar diyim anlayın dedi bu akşamı iyi izleyin dedi Nisa soruldu iki kere taktik yaptım Nisaya karşı bundan sonra toparlanmazsa eğer hiç toparlanamaz dedi Ersine köpeğini demiceklermiş ertelemişler Yılmaz erdoğan aramış Acunu ailesi yalan söylemek istemiyormuş ama ikilem var birde yarışmacı bakımından söylenmesini uygun bulmadım dedi ama ikilem çözülürse eğer söylerim dedi :D

@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür
Rating amaçlı ekran karşısında söylenmesi doğru değil; kamera arkasında bir ara söylenebilir.Acıdan rating yapmasını istemem Acunun....
Zaten Fragmanda var birşeylik Yunus Emre atışı olayında...
Nisa olayında artık ben yoruldum... ama işte prim yapıyor Nisa. Ve sosyal medya ratingi yüksek Nisanın ve performansıda iyi.. bu nedenle ronun eksilerini kapıyor.

Rating amaçlı ekran karşısında söylenmesi doğru değil; kamera arkasında bir ara söylenebilir.Acıdan rating yapmasını istemem Acunun....
Zaten Fragmanda var birşeylik Yunus Emre atışı olayında...
Nisa olayında artık ben yoruldum... ama işte prim yapıyor Nisa. Ve sosyal medya ratingi yüksek Nisanın ve performansıda iyi.. bu nedenle ronun eksilerini kapıyor.

Valla bilmiyorum abi bunları söyledi işte psikolojik bakımdan birşeyi yok doktora gösterilme falan olmadı dedi abi zaten fazla bişi demedi acun sorulara göre konuştu

Birde Demet Akalınla ilgili birşey diyecekti söylemiyim dedi akşamı mutlaka izleyin dedi :D
@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür
en son hakan ve eşi ile demet ve eşi instagramda sohbet etmişlerdi. demetde survivorla yaşıyor ve çoğu yarışmacıyı etkilediği ortada..kadında 10 milyon takipçi var.. bir isim yazıyor; yazdığı kişi olumlu yada olumsuz etkileşim kasıyor; acunun işine geliyordur.