Aynılar işte baksanıza, hiçbir fark yok :) @Maskeli Fedai

8797950804018_1499978811267.jpg

450

Hem çekik, hem insan değil... Nasıl kinlenmiş Boomer'cığıma... :))

Yok bu eski model dandik Tost Makinesi. Number 6 mesela iyi, yapacaksanız öyle makine yapın işte sarışın falan ohh mis... :)
Ben Tost Makinelerinden genel olarak memnun bir durumdayım... :) Tabi Number 6'i komple kenara atalım o tamamen farklı bir durum... :)) Ama onun dışında ve Boomer dışında Number 3'tü sanırım o ablamız da gaayet iyi bir ablamızdı. :))

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Ben Tost Makinelerinden genel olarak memnun bir durumdayım... :) Tabi Number 6'i komple kenara atalım o tamamen farklı bir durum... :)) Ama onun dışında ve Boomer dışında Number 3'tü sanırım o ablamız da gaayet iyi bir ablamızdı. :))
Number 3'ü bilmiyorum. Onu gördüğümüz zaman bir değerlendirmeye alırız :)

• Beğendim
Reactions: MEnes
Bu tost makinesi beni yoldaşlarımdan ayrı düşürdü. Nasıl kinlenmeyeyim ki ben şimdi buna... :) @Maskeli Fedai @MEnes

Bak hala tost makinesi diyor... Onlar düşünebiliyor, onların da duyguları var... Hele Boomer'cığım neler neler yaptı, söyleme kendisine böyle şeyler... :))

Number 3 diye geçmiyor zaten numarasını yanlış hatırlıyor da olabilirim, gazeteci abla vardı bir bölümde twist yemiştik hakkında, o kısmı izlemiş olman lazım. :))
Evet o geldi aklıma da o zaman bir isim muhabbeti yoktu. Sonra söylendi sanırım :) Evet o tost makinesi de hiç fena değildi gerçekten :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock and MEnes
Dizinin daha önce açılan tüm sezon konuları @Araf'ın açmış olduğu ilk sezon konusunun altında birleştirildi ve başlık "Battlestar Galactica - Dizi Yorumları" olarak güncellendi. İsteyen bölüm bölüm yorumlamaya devam edebilir ancak bu durumun herkes tarafından sürdürülmeyeceği anlaşıldığı için her sezona ayrı konu açmak istemedim. İlk 2 sezon için yaptığımız tüm yorumlar bu başlığın altına aktarıldı, silinen herhangi bir mesaj olmaması lazım.

Dizinin ilk sezonu için bir ortalama puan hesaplanmıştı, diziyi etkinlik kapsamında izlediğimiz için bu durum devam edecek. Yapmanız gereken sezon bitişinde veya belli partlar halinde (isteğinize bağlı) kısa bir genel yorum yapıp, hemen altına aşağıda yer vereceğim şekilde bölümlere puanınızı yazmak. Direkt aşağıyı kopyala-yapıştır yapıp kendinize göre puanlarını yazarsanız ben hesaplayıp, sezon için ortalama puanı @Araf gibi duyuracağım. Böylece etkinlik de devam etmiş olacak, tek fark bölüm bölüm yorumlamamış olacağız. (İsteyen belirttiğim gibi bölüm bölüm de yorumlayabilir.)

-Genel Yorum-

Battlestar Galactica - 2. Sezon Puanlarım:

2x1 - Puan:
2x2 - Puan:
2x3 - Puan:
2x4 - Puan:
2x5 - Puan:
2x6 - Puan:
2x7 - Puan:
2x8 - Puan:
2x9 - Puan:
2x10 - Puan:
2x11 - Puan:
2x12 - Puan:
2x13 - Puan:
2x14 - Puan:
2x15 - Puan:
2x16 - Puan:
2x17 - Puan:
2x18 - Puan:
2x19 - Puan:
2x20 - Puan:

Sezonların -şimdilik- son izlenme tarihleri ve sezon geçişlerinde güncellenecek olan anket yer konuda almaktadır. Ankete oy kullanmayı da unutmazsanız iyi olur, iyi seyirler...

@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai ve varsa dahil olmak isteyenler...

Battlastar Galactica 1x1

Kesinlikle çok iyi bir açılış oldu. Mini 2 bölümden bile daha hareketliydi. Tempo giderek artıyor, davul sesi arkaplanı eşliğinde dizi su gibi akıyor. 45 dakika nasıl geçti anlamadım. :)

Lost u cidden çok özlemiştim, bu dizide bile Lost u hatırlatan detaylar gözüme çarpıyor ama tabi aynı zamanın dizileri.

33 dakika geri sayım yapıp ışınlanma olayı Lost'daki 108 dakikada bir butona basma olayını anımsattı. :)
Ayrıca göz açmalar olsun, dizinin gizem ve gerilimi olsun, orman sahnesi olsun hep Lost u hatırlatıyor .

Dizinin geleceği nasıl olacak o beni korkutuyor. Yani 4 sezon boyunca acaba hep kaçış mı olacak? Gerçi konuda intikam almadan bahsediliyordu. Sanırım Lost gibi sezon sonlarına doğru daha da hareketlenecek. Bizim Dünyayı uzun süre bulamayacaklar gibi.

8.2/10

@Tolstoyevski o yıllarda da devam etmemişsin. :A

Can çıkar, huy çıkmaz diye boşuna dememişler... @Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco