Hem çekik, hem insan değil... Nasıl kinlenmiş Boomer'cığıma... )
Bu tost makinesi beni yoldaşlarımdan ayrı düşürdü. Nasıl kinlenmeyeyim ki ben şimdi buna... @Maskeli Fedai @MEnesHem çekik, hem insan değil... Nasıl kinlenmiş Boomer'cığıma... )
Boomer'cığıma kinlenilir mi beee. Kendisi has bir Tost Makinesi'dir...Bu tost makinesi beni yoldaşlarımdan ayrı düşürdü. Nasıl kinlenmeyeyim ki ben şimdi buna... @Maskeli Fedai @MEnes
Yok bu eski model dandik Tost Makinesi. Number 6 mesela iyi, yapacaksanız öyle makine yapın işte sarışın falan ohh mis...Boomer'cığıma kinlenilir mi beee. Kendisi has bir Tost Makinesi'dir...
Ben Tost Makinelerinden genel olarak memnun bir durumdayım... Tabi Number 6'i komple kenara atalım o tamamen farklı bir durum... ) Ama onun dışında ve Boomer dışında Number 3'tü sanırım o ablamız da gaayet iyi bir ablamızdı. )Yok bu eski model dandik Tost Makinesi. Number 6 mesela iyi, yapacaksanız öyle makine yapın işte sarışın falan ohh mis...
Number 3'ü bilmiyorum. Onu gördüğümüz zaman bir değerlendirmeye alırızBen Tost Makinelerinden genel olarak memnun bir durumdayım... Tabi Number 6'i komple kenara atalım o tamamen farklı bir durum... ) Ama onun dışında ve Boomer dışında Number 3'tü sanırım o ablamız da gaayet iyi bir ablamızdı. )
Number 3 diye geçmiyor zaten numarasını yanlış hatırlıyor da olabilirim, gazeteci abla vardı bir bölümde twist yemiştik hakkında, o kısmı izlemiş olman lazım. )Number 3'ü bilmiyorum. Onu gördüğümüz zaman bir değerlendirmeye alırız
Bu tost makinesi beni yoldaşlarımdan ayrı düşürdü. Nasıl kinlenmeyeyim ki ben şimdi buna... @Maskeli Fedai @MEnes
Evet o geldi aklıma da o zaman bir isim muhabbeti yoktu. Sonra söylendi sanırım Evet o tost makinesi de hiç fena değildi gerçektenNumber 3 diye geçmiyor zaten numarasını yanlış hatırlıyor da olabilirim, gazeteci abla vardı bir bölümde twist yemiştik hakkında, o kısmı izlemiş olman lazım. )
Bu tost makinesi beni yoldaşlarımdan ayrı düşürdü. Nasıl kinlenmeyeyim ki ben şimdi buna... @Maskeli Fedai @MEnes
Kütük işte )) Boomer'cığım çok üzülüyorBak hala tost makinesi diyor... Onlar düşünebiliyor, onların da duyguları var... Hele Boomer'cığım neler neler yaptı, söyleme kendisine böyle şeyler... )
Battlastar Galactica 1x1
Kesinlikle çok iyi bir açılış oldu. Mini 2 bölümden bile daha hareketliydi. Tempo giderek artıyor, davul sesi arkaplanı eşliğinde dizi su gibi akıyor. 45 dakika nasıl geçti anlamadım.
Lost u cidden çok özlemiştim, bu dizide bile Lost u hatırlatan detaylar gözüme çarpıyor ama tabi aynı zamanın dizileri.
33 dakika geri sayım yapıp ışınlanma olayı Lost'daki 108 dakikada bir butona basma olayını anımsattı.
Ayrıca göz açmalar olsun, dizinin gizem ve gerilimi olsun, orman sahnesi olsun hep Lost u hatırlatıyor .
Dizinin geleceği nasıl olacak o beni korkutuyor. Yani 4 sezon boyunca acaba hep kaçış mı olacak? Gerçi konuda intikam almadan bahsediliyordu. Sanırım Lost gibi sezon sonlarına doğru daha da hareketlenecek. Bizim Dünyayı uzun süre bulamayacaklar gibi.
8.2/10
Yani bir barışma oldu?Bu gecelik reise döndüm, sonrası bilinmez. Yoldaşlarımla yine kavga ederiz belki.
Tam oraya geçiş yapıyordum ortağım.
Yani bir barışma oldu?
Dün enerjimi yediniz kaçtım konudan
Ah yani burada suçlu sen ve @Maskeli Fedai siniz? 😱 ben hatalı o sandım ve oyüzden siz trip atıyorsunuz sandımYok, Utku beyciğim hala affetmedi hainliğimizi sanırım... @MasacRE