İŞTE BU BE... ))Ben de editledim... )
İŞTE BU BE... ))Ben de editledim... )
İŞTE BU BE... ))
Aaaah o tost makineleri aah... ))HAİN TOST MAKİNELERİ... ))
Bu yönden bakınca haklı olabilirsin ama kendi tarafıma insan çekmek benim işim olduğu için sana hakim olmam mümkün değildi. ) Bu yüzden evet, sanırım ben de hainim... ))
Aaaah o tost makineleri aah... ))
Bana yorum yaptığım halde hain deniliyor, sayın Gs’li dostum abartmadan izleyip üzerine yorumladı ona da hain deniliyor... Bir saniye lan, biz haklı olan tarafız galiba. )
Hepimiz hainiz kabul edin ))İŞTE BU BE... ))
Yine kendini sıvamayı da ihmal etmedin. ) Ulan hain olmaktan mutluluk duymaya başladık galiba, bunun olmaması gerekiyordu sanırım ama tabii burada normal insanlar mevcut değil. )
Hainlik benden bulaştı )Çekik gözlüsü mü dersin, sarışını mı dersin. ) Ulan yine gitti içimiz. )
Kendimi sıvamayı ne zamah ihmal etmişim de şimdi edeceğim... ) Gerçekten ilginç bir durum ama nedense hoşumuza gitti. )Yine kendini sıvamayı da ihmal etmedin. ) Ulan hain olmaktan mutluluk duymaya başladık galiba, bunun olmaması gerekiyordu sanırım ama tabii burada normal insanlar mevcut değil. )
Gitti de ne gitti aaah ah... )Çekik gözlüsü mü dersin, sarışını mı dersin. ) Ulan yine gitti içimiz. )
Hainlik benden bulaştı )
Kabul ediyor ve şimdilik hainliğe bir ara verip oyuna geçiyorum... )Hepimiz hainiz kabul edin ))
Kendimi sıvamayı ne zamah ihmal etmişim de şimdi edeceğim... ) Gerçekten ilginç bir durum ama nedense hoşumuza gitti. )
Hepimiz hainiz kabul edin ))
Kabul ediyor ve şimdilik hainliğe bir ara verip oyuna geçiyorum... )
Tost makinesi izlemeye ara verip burayı sıvamışlar Duygulandım...Bizi hainlikle suçladığın zaman duracağız mı sandın, bizim gibi ruh hastası insanları bu durum sadece gaza getirdi. ) Taze MR çektiren Gaius gibiyim şu an. ) @MasacRE
Sen de başka şeyler yapmayı bırak ve Tost makinesi izle artık be adam... ))Tost makinesi izlemeye ara verip burayı sıvamışlar Duygulandım...
İzlerim birazdan da zaten bambaşka yerlerdeyiz sizinle artık, bir önemi yok..Sen de başka şeyler yapmayı bırak ve Tost makinesi izle artık be adam... ))
Evet ben tamı tamına 10 bölüm ilerdeyim senden, dediğin gibi artık hiiiiç bir önemi yok... ))İzlerim birazdan da zaten bambaşka yerlerdeyiz sizinle artık, bir önemi yok..
Tost makinesi izlemeye ara verip burayı sıvamışlar Duygulandım...
Evet ben tamı tamına 10 bölüm ilerdeyim senden, dediğin gibi artık hiiiiç bir önemi yok... ))
Aynılar işte baksanıza, hiçbir fark yok @Maskeli FedaiYeter artık şov yapma be adam, tost makinesi de deme... Irkçılık yapma... )
YAPMA....