Bu yönden bakınca haklı olabilirsin ama kendi tarafıma insan çekmek benim işim olduğu için sana hakim olmam mümkün değildi. :)) Bu yüzden evet, sanırım ben de hainim... :)))

Yine kendini sıvamayı da ihmal etmedin. :)) Ulan hain olmaktan mutluluk duymaya başladık galiba, bunun olmaması gerekiyordu sanırım ama tabii burada normal insanlar mevcut değil. :))

Yine kendini sıvamayı da ihmal etmedin. :)) Ulan hain olmaktan mutluluk duymaya başladık galiba, bunun olmaması gerekiyordu sanırım ama tabii burada normal insanlar mevcut değil. :))
Kendimi sıvamayı ne zamah ihmal etmişim de şimdi edeceğim... :)) Gerçekten ilginç bir durum ama nedense hoşumuza gitti. :))

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Kendimi sıvamayı ne zamah ihmal etmişim de şimdi edeceğim... :)) Gerçekten ilginç bir durum ama nedense hoşumuza gitti. :))

Bizi hainlikle suçladığın zaman duracağız mı sandın, bizim gibi ruh hastası insanları bu durum sadece gaza getirdi. :)) Taze MR çektiren Gaius gibiyim şu an. :)) @MasacRE

Hepimiz hainiz kabul edin :)))
Kabul ediyor ve şimdilik hainliğe bir ara verip oyuna geçiyorum... :))
Bizi hainlikle suçladığın zaman duracağız mı sandın, bizim gibi ruh hastası insanları bu durum sadece gaza getirdi. :)) Taze MR çektiren Gaius gibiyim şu an. :)) @MasacRE
Tost makinesi izlemeye ara verip burayı sıvamışlar :) Duygulandım... :)

Evet ben tamı tamına 10 bölüm ilerdeyim senden, dediğin gibi artık hiiiiç bir önemi yok... :)))
Yeter artık şov yapma be adam, tost makinesi de deme... Irkçılık yapma... :))
Aynılar işte baksanıza, hiçbir fark yok :) @Maskeli Fedai

8797950804018_1499978811267.jpg

450