bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ben kendimi banlamıştım bir süre.Adminlerden biri banli diye duymustum, yanlis hatirliyorum belki.
Ben kendimi banlamıştım bir süre.Adminlerden biri banli diye duymustum, yanlis hatirliyorum belki.
Ne sözü?Çok geç tanışsam da, şu an en yakın olduğum üyelerden birisi. Bana bir sözü var, yakında süprrizlerini bekliyorum.
Hiç öyle aklıma geldi.Ne sözü?
Tesekkür ederim, yeni pp'ni anlamdiramadim bu arada.Hiç öyle aklıma geldi.
Neyse, konun hayırlı olsun cnm.
Sen sevdiğini koydum canım.Tesekkür ederim, yeni pp'ni anlamdiramadim bu arada.
Seve seve. Affet de neymis.Şuan sabrını sınadiğim başarılı forum üyesi Affetsin artık @kerem
Olsun sen gene de affet Ben olsam kendime yardım etmezdim öyle bezdim şuanSeve seve. Affet de neymis.
Sanki benle sen birmisiz gibi hissediyorum artik. Ayni stresi yasattigin icin saol.Olsun sen gene de affet Ben olsam kendime yardım etmezdim öyle bezdim şuan
Valla yolladiğin o resimle aynı anda paylaştık Ben de inanmaya başlıyorumSanki benle sen birmisiz gibi hissediyorum artik. Ayni stresi yasattigin icin saol.
Safozmuş eskidenŞu saatlerde destereyle yine atışırken @kerem i fark ettik goygoyumuza katıldı daha doğrusu destereyi kız sanmış ikimizin lezbiyen olarak birbirimizle takılıyor sanmış @serhatt @sokak sanati @mrt-06 @Bully @Yiğitt @alperuz @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @xemrexxx @Forumdash @Ahmed
Neyse alamancının kafası daha karışmadan destereyi anlattık kız değil fok balığı diye gerçi ozaman daha kafası karıştı ama Gece sohbetlerimize oda katıldı öyle öyle foruma goygoyumuza alıştı forumun yine en önemli yeni üyelerinden birisi , birisiydi yanı şuan tecrübeli üyemiz
Anladım şimdi o ısrarı @keremŞu saatlerde destereyle yine atışırken @kerem i fark ettik goygoyumuza katıldı daha doğrusu destereyi kız sanmış ikimizin lezbiyen olarak birbirimizle takılıyor sanmış @serhatt @sokak sanati @mrt-06 @Bully @Yiğitt @alperuz @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @xemrexxx @Forumdash @Ahmed
Neyse alamancının kafası daha karışmadan destereyi anlattık kız değil fok balığı diye gerçi ozaman daha kafası karıştı ama Gece sohbetlerimize oda katıldı öyle öyle foruma goygoyumuza alıştı forumun yine en önemli yeni üyelerinden birisi , birisiydi yanı şuan tecrübeli üyemiz
Şu saatlerde destereyle yine atışırken @kerem i fark ettik goygoyumuza katıldı daha doğrusu destereyi kız sanmış ikimizin lezbiyen olarak birbirimizle takılıyor sanmış @serhatt @sokak sanati @mrt-06 @Bully @Yiğitt @alperuz @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @xemrexxx @Forumdash @Ahmed
Ta kendisi
Şu saatlerde destereyle yine atışırken @kerem i fark ettik goygoyumuza katıldı daha doğrusu destereyi kız sanmış ikimizin lezbiyen olarak birbirimizle takılıyor sanmış @serhatt @sokak sanati @mrt-06 @Bully @Yiğitt @alperuz @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @xemrexxx @Forumdash @Ahmed
Safozmuş eskiden
Anladım şimdi o ısrarı @kerem
Ben unuttum senin hala aklinda.