Serhat gibi adı mı çıkacak bunun da 😱
Serhat gibi adı mı çıkacak bunun da 😱
@sokak sanati ndan reklam mı aldın
SA NA NE@sokak sanati ndan reklam mı aldın
Benim konuma da yorum yap
Şimdi bakacam yavas yavasSerhat gibi adı mı çıkacak bunun da 😱
@sokak sanati ndan reklam mı aldın
Kimse benim kadar nam salamaz bu foruma
Thank you
Ama ne anlamda @xemrexxxThank you
Saygılı birisine benziyor. Aşiretimizin bir ferdi olabilir @alperuz milli şef hala yamaklıkta kalsın @sokak sanatiBir @serhatt potansiyeli görüyorum bende @alperuz da @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Alperuzla bir foruma dahil burada nasıl eğlenmesine dahil bir ufak toplantımız olmuştu özelde sonrasında bizleri burayı daha iyi anlayarak kendisini daha ve tam olarak eğlenceye verdiğini görüyorum ve son 1 haftada bir serhat potansiyeli görüyorum yine forumun ihtiyaç duydu dönemde böyle üyelerin kendini göstermesi çok iyi
Her anlama da thank you Seni mi kırcam .ssAma ne anlamda @xemrexxx
Ahh şimdi oldu cnm çatlasın @xemrexxxHer anlama da thank you Seni mi kırcam .ss
Övdün mü gömdün mü anlamadım .ss @serhatt @xemrexxx @sokak sanatiBir @serhatt potansiyeli görüyorum bende @alperuz da @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Alperuzla bir foruma dahil burada nasıl eğlenmesine dahil bir ufak toplantımız olmuştu özelde sonrasında bizleri burayı daha iyi anlayarak kendisini daha ve tam olarak eğlenceye verdiğini görüyorum ve son 1 haftada bir serhat potansiyeli görüyorum yine forumun ihtiyaç duydu dönemde böyle üyelerin kendini göstermesi çok iyi
Sağolasın abim, çirkeflerin arasında yaşayıp gidiyoruz. @serhatt @xemrexxx @Çiğdem @sokak sanatiSaygılı birisine benziyor. Aşiretimizin bir ferdi olabilir @alperuz milli şef hala yamaklıkta kalsın @sokak sanati
Saygılı birisine benziyor. Aşiretimizin bir ferdi olabilir @alperuz milli şef hala yamaklıkta kalsın @sokak sanati
Kimmiş o çirkef göster bana bastonumla düşeyim peşine