- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Eda Ece camdan atla dese atlayacak kişidir. Forumun en pozitif kişisi olabilir. Uzun süre burada olmasını diliyoruz.
Sağol canım benim.Bu yilin en iyi cikis yapan üyesi olabilir. Pozitif olusu yeter.
Abi ya.Kaos Prensi;sevgi dolu üyemiz
Sen de iyi ki varsın.Forumun aşkosu iyi ki var @alperuz
Konuşuruz daha yolumuz uzun inşallah.Pek fazla sohbetimiz olmasa da, konularda konuşmayı sevdiğim birisi ve Eda Ece denilince akla gelen ilk kişi.
Kimseyi kırmadan biraz dahi olsa güldürebildiysem ne mutlu bana, teşekkür ederim adminim.Forumda bu kadar aktif olup hakkında en ufak bir olumsuzluk duymadığım çok az kişi vardır. Forumun son döneminin parlayan yıldızlarından. 🙂
Şu an fark ettim konu etiketinde Eda Ece de var.
Allah seni davul etmeye @sokak sanati
Karşiiim hitin artsın dedim. Hit önemli biliyorsun @Emre Ozansoy
Ne kadar da düşünür, sever beni.Karşiiim hitin artsın dedim. Hit önemli biliyorsun @Emre Ozansoy
Bir @serhatt potansiyeli görüyorum bende @alperuz da @xemrexxx @Forumdash @sokak sanatiBu yilin en iyi cikis yapan üyesi olabilir. Pozitif olusu yeter.
Serhat gibi adı mı çıkacak bunun da 😱Bir @serhatt potansiyeli görüyorum bende @alperuz da @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Alperuzla bir foruma dahil burada nasıl eğlenmesine dahil bir ufak toplantımız olmuştu özelde sonrasında bizleri burayı daha iyi anlayarak kendisini daha ve tam olarak eğlenceye verdiğini görüyorum ve son 1 haftada bir serhat potansiyeli görüyorum yine forumun ihtiyaç duydu dönemde böyle üyelerin kendini göstermesi çok iyi
Benim konuma da yorum yapBir @serhatt potansiyeli görüyorum bende @alperuz da @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Alperuzla bir foruma dahil burada nasıl eğlenmesine dahil bir ufak toplantımız olmuştu özelde sonrasında bizleri burayı daha iyi anlayarak kendisini daha ve tam olarak eğlenceye verdiğini görüyorum ve son 1 haftada bir serhat potansiyeli görüyorum yine forumun ihtiyaç duydu dönemde böyle üyelerin kendini göstermesi çok iyi