Yella bakayım nasılmış ona göre bununla kıyaslayayımInna daha önce Yella ile yarıştı sonlardaydı ama bu sarkuyi bilmeyen yoktur. Benimde aklıma gelenlerden.
Yella bakayım nasılmış ona göre bununla kıyaslayayım
Unutmuşum isimlerini ben forum sayesinde yabancı dinliyorum Inna Hot seçiyorum artık kısmetimizde ne varsaOy verdin ya şu şarkıya
Unutmuşum isimlerini ben forum sayesinde yabancı dinliyorum Inna Hot seçiyorum artık kısmetimizde ne varsa
Hiç dinlemedim bu şarkısını Tarkan fanı kimliğinden utanıyorum şu an.
Recap yolladım Kerem'e yani ben bile biliyorum bu şarkıyı artık kısmet diyelim Zaten elenirsem yabancı haftasında elenirimHerkesin bildiği bi şarkıdır. Bence şansın var. İnna Türkiye'de gerçekten popüler.aha
@Felon seçe seçe bunları mı seçtiniz yorumunu yapmadan önce öneri sunabilirsin
İnna A teyne kelkevserBu haftaki şarkımız Inna - Hot olacak. Çok zorlandığım bir akşam oldu seçim konusunda ama bu şarkıda karar kıldım. Hem oldukça bilinen bir şarkı hem çok güzel bir ses. Umarım gereken ilgiyi görür sizden de. Başarılar herkese.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @xBUGRAx @Bully @offensive @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Dosi @hayret bi şey @Silinmiş Üye @phoebebuffay @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Forumdash @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @emreemreu @Araf
Etiketlemeseydin yine etkileneceksin dönüşlerden.Bu haftaki şarkımız Inna - Hot olacak. Çok zorlandığım bir akşam oldu seçim konusunda ama bu şarkıda karar kıldım. Hem oldukça bilinen bir şarkı hem çok güzel bir ses. Umarım gereken ilgiyi görür sizden de. Başarılar herkese.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @xBUGRAx @Bully @offensive @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Dosi @hayret bi şey @Silinmiş Üye @phoebebuffay @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Forumdash @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @emreemreu @Araf
Canım kararsızlık dendiğinde denizz19 diye bir ses yankılanacak artık.Bu haftaki şarkımız Inna - Hot olacak. Çok zorlandığım bir akşam oldu seçim konusunda ama bu şarkıda karar kıldım. Hem oldukça bilinen bir şarkı hem çok güzel bir ses. Umarım gereken ilgiyi görür sizden de. Başarılar herkese.
Ben her zaman en iyisini ederimBende paylaşırım birazdan gerçeğini O değilde bu sefer sona kalmakla iyi ettini diyemicem @xemrexxx @sokak sanati @kerem @Forumdash
Sen eleneceksin.Ben her zaman en iyisini ederim
Ilk secenler cok kolaya kacinca digerleri icin zorlayici oldu evet.Yalnız 2-3 kişi hariç kimse emin değil bu haftadan. Herkes gidebilir. Eğlenceli olacak. Böyle zorlayalım @kerem
Valla ya ama sen Inna seversinCanım kararsızlık dendiğinde denizz19 diye bir ses yankılanacak artık.
Recap yolladım artık umrumda değilEtiketlemeseydin yine etkileneceksin dönüşlerden.