Aaa bak işte o konuda haklısın
Onun sevdi zibidileri ben sevmiyorumOrtaniza bir tane parlak atayim, ondan sonra görürüm ben sizin sisterliginizi.
Aaa bak işte o konuda haklısın
Onun sevdi zibidileri ben sevmiyorumOrtaniza bir tane parlak atayim, ondan sonra görürüm ben sizin sisterliginizi.
Seninkiler zibidi, benimkiler parlakOnun sevdi zibidileri ben sevmiyorum
Ben anladım anlayacağımı. Artık eski İsot yok karşınızda...
Gözüm açıldı sonunda...@dreamy 'i dışladılar yine. Kıyamam yaa. Birde aileyiz diyorsunuz. İsot'u kurban etmek için aranıza almışsınız. @mrt-06 @Forumdash
Ben de Hoşçakal ile gelecektim ama ben seçesiye kadar şarkı kotası dolmuş. Malum yeni kural var bir şarkıcının en fazla iki parçası seçilebiliyor.Demek ki kötü seçimler yapıyorsun
Bu şarkıyı fazla abartılmış bulsam da yine de ortalama bir puanı hak ediyor ya o kadar da değil
maNga'nın çok sevdiğim tek şarkısı bu diyebilirim Yalnız senden Şebnem beklerdim, şaşırttın
Seçeceğim şarkımı yine beğenmeyeceksin gibi hissediyorum.
Şarkılar bugün seçilecek değil mi @kerem ona göre şarkımı belirleyeyim
Özelden taktik verebilirsin anladığım şarkıyı diyorsun sanırımEver her zaman ki gibi 20.00'da. Geçen haftalarda kullanmak isteyip kullanamadığın şarkıyı kullansana
Özelden taktik verebilirsin anladığım şarkıyı diyorsun sanırım
Anladım aklımda olan şarkılardan biri zaten Swçilmezse benden önce yedeğe de birkaç Tane attımDüet haftasında acaba sürpriz mi yapsam dediğin şarkıdan bahsediyorum.
Anladım aklımda olan şarkılardan biri zaten Swçilmezse benden önce yedeğe de birkaç Tane attım
SeçtiĞim şarkıları tek kişiye göre seçmiyorum hem zaten daha tam belirlemedim sadece listemde olanlardan biriBu arada ben pek sevmiyorum o şarkıyı ama ikisi de dev isimler. İyi gidebilirsin.
Evet, ara vermeden tüm hiziyla reyting rekorlari kiran programimiza devam ediyoruz.Şarkılar bugün seçilecek değil mi @kerem ona göre şarkımı belirleyeyim
Seçilebilecek çoğu şarkının 2009 yılında çıkması..
Seçilebilecek çoğu şarkının 2009 yılında çıkması..
Edit: 2010 muş seçilemez
Elenme garantili şarkılardan evet. Bir de Justin’in velet zamanları.Ben baktım 2009 o. Seçilebilir. Kesin elenir ama o şarkıyı seçen. Antisi çok forumda
Çıkış tarihi: 2009 yazıyor nette
Sarki 2009 yilina ait, klip 2010'da cikmis sadece cahil seni.Elenme garantili şarkılardan evet. Bir de Justin’in velet zamanları.
He iyi ben de öyle hatırlıyordum Youtube’dan baktım 2010 Şubat yazıyor.