Öldürürüz merak etmeÖlürüm daha iyi
Öldürürüz merak etmeÖlürüm daha iyi
Seviyoruz onu böyle ama değil miHahaa AA cidden
Gariptir arkadaşım @Tolstoyevski
Hahah senden düşük 3 şarkı daha var en azından Özgür'üm. ssDuman’ı 12’de görünce Senden Daha Güzel’e verdin sandım, yıkıldım.ss @Bully
Sıkıntıdan@Maskeli Fedai sen Survivor izlemeye mi başladın, o profil ne? 😱 @Bully ile arkamdan iş mi çeviriyorsunuz...
Ben yaktım şimdi bir tane senin yerine de içerim.Canım buldum belamı zaten.
Yok hiç içmedim daha.Sendemi o zıkkımı içiyon bee
Erzak oyunu başlıyor. SdAcelen ne
Yesss bacım yess @Çiğdem2. Puan Durumu:
119 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
115 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
105 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
104 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
98 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
95 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
92 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
84 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
80 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
77 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
72 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
67 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
İnşallah elenmem de telafi edersin sonrasında.Hahah senden düşük 3 şarkı daha var en azından Özgür'üm. ss
Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Umarım elenmezsin, hepsi çok iyiydi..
Ben senin seçtiğin ilk iki seçimle çökünce bu sefer baya düşünerek seçtim hatta başta başka şarkı seçmiştim ama çekirgeler iyiyken üçüncüde batar bende ilk 2 ler kötü oldundan bu sefer üçüncü iyi olur inş hesabıylaRica ederim canlar
İlk sezon Sil Baştan ve Ölürüm Hasretinle arasında kalıp Sil Baştan'ı seçmiştim Deniz yine aynı seçimi yaptı Emre Aydın'ın o şarkısını seçseydi elenirdi muhtemelen
Bakalım final puanı alabilecek misiniz
Elenecek miyim2. Puan Durumu:
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Çok uyumlu iki kelime
Dünkü voleyboldan sonra aralarına soğukluk girdi sanki.Muhteşem foto
Düştük..
Yok hiç içmedim daha.
@xBUGRAx sen git ya ben daha durmak istiyorum.2. Puan Durumu:
Sen vakit bile öldüremezsinÖldürürüz merak etme
Sen benim hemşoma nasıl düşük verirsin.. @ÖzgürHahah senden düşük 3 şarkı daha var en azından Özgür'üm. ss
Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Umarım elenmezsin, hepsi çok iyiydi..