Yasak Elma altın çağını yaşadı bu sezon, en iyi sezonuydu. Batuş gitti dizi şaha kalktı geyikleri yapıldı zaten
@xBUGRAx Yaptığı en akllıca şeydi @batuhankaralar ı kovması @sokak sanatiBatunun ayrılması iyi geldi diziye uğursuzun tekiydi
Yasak Elma altın çağını yaşadı bu sezon, en iyi sezonuydu. Batuş gitti dizi şaha kalktı geyikleri yapıldı zaten
@xBUGRAx Yaptığı en akllıca şeydi @batuhankaralar ı kovması @sokak sanatiBatunun ayrılması iyi geldi diziye uğursuzun tekiydi
Kesinlikle
Esra Erol ile Zuhal Topal düşünsün şimdi.
Çukur yine kendi barajını alıyor daha patlama olması gerekiyordu ama bu sezonu zaten bende övmüyorum
Ama bu sefirin kızları çok büyük reytinglerle başladılar sonra Allahtan titanic gibi battılar
Yasak Elma @batuhankaralar kovulunca cosmus sanırım @xBUGRAx Kovmustu @sokak sanati @kerem @serhatt
Batunun ayrılması iyi geldi diziye uğursuzun tekiydi
Siz kaliteli entrikadan ne anlarsınız, şimdiki haliyle Jet Sosyete bile çok daha kaliteli gider onu izlerimYasak Elma altın çağını yaşadı bu sezon, en iyi sezonuydu. Batuş gitti dizi şaha kalktı geyikleri yapıldı zaten
Ben sen varken izliyordum, bu paçozlar anlamaz entrikadan.Siz kaliteli entrikadan ne anlarsınız
Sevindim aramıza dönmene ÖzletmiştinSiz kaliteli entrikadan ne anlarsınız, şimdiki haliyle Jet Sosyete bile çok daha kaliteli gider onu izlerim
Siz kaliteli entrikadan ne anlarsınız, şimdiki haliyle Jet Sosyete bile çok daha kaliteli gider onu izlerim
Ben bekliyorum 6 senedir, DM’lerini de aşırmıştık zamanında. Mail de atmıştık kanala.Bütün Türkiye nefeslerini tutmuş zaten bu bölümleri bekliyordu. Herkes Gani Müjdenin DM'ni aşındırıyordu, 15 reyting garanti.
Kırk yılda bir doğru konuşmuşsun ara yaramış.Siz kaliteli entrikadan ne anlarsınız, şimdiki haliyle Jet Sosyete bile çok daha kaliteli gider onu izlerim
Yalnız değilsin, Tüm Türkiye seninle.Ben bekliyorum 6 senedir, DM’lerini de aşırmıştık zamanında. Mail de atmıştık kanala.
Kahrından gebersin
Vuruyom vuruyom ölmüyor pis. @AseratKahrından gebersin
Evet tt de oldu yıllar sonra, senin ironi yapman bir şeyi değiştirmiyor. Çoluk çocuk izler eğleniriz işte.Yalnız değilsin, Tüm Türkiye seninle.
9 canlıdır o .ssVuruyom vuruyom ölmüyor pis. @Aserat
Son bölümleri inş akşam verirler çok iyi reyting alır ama inş gündüz verip harcanmaz cnm Ben bile merak ediyorum @xemrexxx @Bully @serhatt @ForumdashEsra Erol ile Zuhal Topal düşünsün şimdi.
Merak edecek başka şey kalmadı mı .ssSon bölümleri inş akşam verirler çok iyi reyting alır ama inş gündüz verip harcanmaz cnm Ben bile merak ediyorum @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash