4. sezon onayı aldı![]()
O diziyi sizden başka kim izliyorda devam ediyorYasak Elma eziyordu diyecektin galiba@alperuz
Çukur rakiplerini ezecek kadar reyting alamadı bu sezonNasıl ezmiyordu ayoll sefirin kızlarının reytingleri titanik gibi batmıstıÇukur çekilince sanırım onlar biraz devam etti alsınlar bir zahmet
![]()
Neslihan ve Aras fanları şok![]()
![]()
Çukur'dan daha uzun sürecek Çukur ab'de 4 e kadar düştüO diziyi sizden başka kim izliyorda devam ediyor![]()
![]()
![]()
Kapak olsun hogathaya
O diziyi sizden başka kim izliyorda devam ediyor![]()
![]()
![]()
Çukur rakiplerini ezecek kadar reyting alamadı bu sezonSenaryodan dolayı..
Sen yokken Yasak Elma hem reytinglerde hem de forumda güçlendiGelecek sezon da öyle olacak gibi
![]()
Çukur yine kendi barajını alıyor daha patlama olması gerekiyordu ama bu sezonu zaten bende övmüyorum
Batunun ayrılması iyi geldi diziye uğursuzun tekiydiÇukur yine kendi barajını alıyor daha patlama olması gerekiyordu ama bu sezonu zaten bende övmüyorum
Ama bu sefirin kızları çok büyük reytinglerle başladılar sonra Allahtan titanic gibi battılar![]()
Yasak Elma @batuhankaralar kovulunca cosmus sanırım![]()
![]()
@xBUGRAx Kovmustu
@sokak sanati @kerem @serhatt
Yasak Elma altın çağını yaşadı bu sezon, en iyi sezonuydu.Çukur yine kendi barajını alıyor daha patlama olması gerekiyordu ama bu sezonu zaten bende övmüyorum
Ama bu sefirin kızları çok büyük reytinglerle başladılar sonra Allahtan titanic gibi battılar![]()
Yasak Elma @batuhankaralar kovulunca cosmus sanırım![]()
![]()
@xBUGRAx Kovmustu
@sokak sanati @kerem @serhatt
Of course
Ay Yapım'a darbe üstüne darbe .ss @serhattBoş aksiyon dizilerinin devri bitti![]()
O kadar da değil .ssAy Yapım'a darbe üstüne darbe .ss @serhatt
Sen sus, o kadar diyorsak o kadar .ssO kadar da değil .ss
Sen sus, o kadar diyorsak o kadar .ss