Aaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Aaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Fena değilAaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Ay sen sus be erkek beğenmez gacı .ss @serhatt @xemrexxx @ForumdashAaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Kendisi daha parlakYeni dizisinde çok sempatikti. Ben sempati duyuyorum. Geleceği parlak bu adamın.![]()
O diziyi kim izler ayıp şeyler oluyormuş @Harunnn60 la gömmüştük gitmedenFena değilSefirin Kızı'nda karakteri Engin'den daha çok seviliyor
![]()
Onu kim beğensin acaba muşmula surat .ss
O ayıp utanc diziyi izliyorum demeYeni dizisinde çok sempatikti. Ben sempati duyuyorum. Geleceği parlak bu adamın.![]()
Bende izlemem ama bu adamın çok taş olduğu netO diziyi kim izler ayıp şeyler oluyormuş @Harunnn60 la gömmüştük gitmeden@Forumdash @serhatt @xemrexxx
O ayıp utanc diziyi izliyorum deme![]()
![]()
![]()
Annemler izliyordu öyle aşırı beğenmeyerekO diziyi kim izler ayıp şeyler oluyormuş @Harunnn60 la gömmüştük gitmeden@Forumdash @serhatt @xemrexxx
Yok izlemiyorum. Neslihan için ilk bölüme baktım sadece.![]()
Annemler izliyordu öyle aşırı beğenmeyerek
Ama çatlayın tabii siz Harunla![]()
Öyle herşeye atlamayın bencedeBende izlemem ama bu adamın çok taş olduğu net![]()
Asıl Yasak Elma Çukur ve Sefirin Kızını ezdiÖyle herşeye atlamayın bencede![]()
![]()
Zaten Çukur eziyordu diziyi ,ilk bölümler bir abartılıyordu sonra hızla düştüler@Forumdash @xemrexxx
Öyle herşeye atlamayın bencede![]()
![]()
Zaten Çukur eziyordu diziyi ,ilk bölümler bir abartılıyordu sonra hızla düştüler@Forumdash @xemrexxx
Çukur ezmiyordu da, havası söneceği belliydi tabii Sefirin Kızı'nın. Sonra virüs yaradı, boşlukta çift hanelere ulaştılar yineÖyle herşeye atlamayın bencede![]()
![]()
O dizi hala bitmedimi 😱 😱 😱 @sokak sanati @xemrexxx @ForumdashAsıl Yasak Elma Çukur ve Sefirin Kızını ezdi![]()
Nasıl ezmiyordu ayoll sefirin kızlarının reytingleri titanik gibi batmıstıÇukur ezmiyordu da, havası söneceği belliydi tabii Sefirin Kızı'nın. Sonra virüs yaradı, boşlukta çift hanelere ulaştılar yineGelecek sezon neler olacak göreceğiz
![]()
Asıl Yasak Elma Çukur ve Sefirin Kızını ezdi![]()
Neslihan ve Aras fanları şokYasak Elma eziyordu diyecektin galiba@alperuz
4. sezon onayı aldı
ÇatlasınlarNeslihan ve Aras fanları şok![]()
![]()