Utanacaksın az sonra
1 | Denizz19 | 32 |
2 | sokak sanati | 28 |
3 | serhatt | 28 |
Finale 3 geveze kalması bence bir komplo
@S.G.A.T. ısrarla neden beni sona koyuyorsun moralim bozuluyor.2-ci Puan Durumu
1 Denizz19 32 2 sokak sanati 28 3 serhatt 28
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Fark böyle gitsin2-ci Puan Durumu
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Sen kimsin@xemrexxx her yarışmada bana 1 veriyor daha görmeden söylüyorum
Şampiyon @denizz192-ci Puan Durumu
İnşallah @serhatt elenir. Seninle final keyfi yaşamayı özlemeşim hoş kaybeden yine sen olursun ama
Ben de içtim iftardan sonra, tesadüfe bak. 😱
Sen saf mısın 1 kere ben farkla diğerinde sen az bir iki oyla kazandınİnşallah @serhatt elenir. Seninle final keyfi yaşamayı özlemeşim hoş kaybeden yine sen olursun ama
Sanki bilmiyor Tilki .ssSen kimsin
Ben sen değilim.Şaka yapıyorum senin post için yazdığın mesajlarıda seviyoruz
Bu hep böyleydi canım
Sen saf mısın 1 kere ben farkla diğerinde sen az bir iki oyla kazandın
Defolur musun
Neticede yok oldu gitti forumdan ortam yine gerçek sahibine kaldıAll Star daha önemliydi
Ama o son oy efsaneydi. Sürgünüm intikam almak için oy vermiş gibiydi