Edepsiz sensin işte sen olmaya çalışıyorlar.Edepsiz kimse ben olamaz. Ss
Edepsiz sensin işte sen olmaya çalışıyorlar.Edepsiz kimse ben olamaz. Ss
O bana da soracaktı 😱@Forumdash hala kararsız ona şarkı arıyoruz şimdi bu haftaki @xemrexxx olacak sanırım.
Sorucam zaten Şuan 2-3 şarkı var elimdeO bana da soracaktı 😱
Benim zirvem paylaşılmış. Geceye doğru ilgilenebilirim kapımi çalarsa
3 kişi aynı şarkıya dalınca böyle olacağı belliydi, sağlık olsun.Bana hakaret resmen😱 Hiç beklemezdim senden @kerem
F.uck. Sadece senden daha güzel aklımda kalmış. Mangoşumla kalıyorum o zaman.İlk sayfaya bak.
iftardan sonra Atypical dizisini izleyeceğim hevesim olursa, 2 bölum.Tüm gün yoğundum bakamadım :S gece uyumadan uğrarim. Sahur sonrasinda da takıliyorum zatenSorucam zaten Şuan 2-3 şarkı var elimde
Niye öyle dedinİyi ki seçmemişim @kerem
Senden boşalınca bana önerdiler Arabeskvari dedim red ettim @kerem iyi ki etmişim sana layıkNiye öyle dedin
Bu kararsızlıklar öldürecek biziF.uck. Sadece senden daha güzel aklımda kalmış. Mangoşumla kalıyorum o zaman.
Evet gece konusuruz daiftardan sonra Atypical dizisini izleyeceğim hevesim olursa, 2 bölum.Tüm gün yoğundum bakamadım :S gece uyumadan uğrarim. Sahur sonrasinda da takıliyorum zaten
ama yine öneri alip o paylaştıkların haricinde şarkıyla geleceksen hiç çalma kapımi
Sen ne anlarsın saftirijSenden boşalınca bana önerdiler Arabeskvari dedim red ettim @kerem iyi ki etmişim sana layık
Yedek bulmak kolay da akla gelen ilk şarkımla hiç bi zaman yarişamıcamEn iyi şarkı olduğu için kapış kapış gitmesi normal. Yedek şarkı bulmalıydın.
Göreceksin en iyiyiEn iyi şarkı olduğu için kapış kapış gitmesi normal. Yedek şarkı bulmalıydın.
Mor ve Ötesi Cambaz'ı al sen deYedek bulmak kolay da akla gelen ilk şarkımla hiç bi zaman yarişamıcam
Senlil değil derken?Evet gece konusuruz da
orası benlik değil
Yanlış yazdım