🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

5bine yakın iyileşme. Vaka sayısı 100bin. Yarin da iyileşme artarsa 2 haftaya herşeye normalmiş gibi olcak:X

Bari maskeli filan dolaşimlar olsun. Virüs bitmemiş gibi davranmaya devam etsek. Haftasonu dişari belli sürelerde cıkılsa filan:T:

Test sayısı neden düştü ki?
Acıklanmiş zaten:F

Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık. Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalma bugün de devam etti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım.

Yani sen yada ben gibi hiç semptomu olmayanlara gelip yapmıyorlarmiş :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Yapılan test sayısı çok düşmüş, bu durum belirti göstermeyen hasta sayısının düşmesine bağlanıyorsa bir anda bu kadar düşüş yaşanması bana tuhaf geldi açıkçası.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Vaka olmayınca boşa test yapmanın anlamı ne? :D
Semptom gösterip hastaneye başvurmayanlara veya önceki vakaların temas çevresi dışındakilere ekstradan test yapılmıyor doğal olarak.
Ciddi ciddi soruyorsun bir de. :A
5bine yakın iyileşme. Vaka sayısı 100bin. Yarin da iyileşme artarsa 2 haftaya herşeye normalmiş gibi olcak:X

Bari maskeli filan dolaşimlar olsun. Virüs bitmemiş gibi davranmaya devam etsek. Haftasonu dişari belli sürelerde cıkılsa filan:T:

Acıklanmiş zaten:F

Yani sen yada ben gibi hiç semptomu olmayanlara gelip yapmıyorlarmiş :A
Test sayısını arttırıp diğer ülkeler gibi herkese test yapsak daha iyi olmaz mı? Böylelikle toplumda hala gezen vakaları da tespit ederiz. Böyle hiç test yapılmasa vaka da çıkmaz mantığı pahalıya patlayabilir bize.

• Beğendim
Reactions: mrt-06 and Sherlock