Emre Ozansoy
Moderatör
Survivor konusunda sen de varsınBoş yapanlar Survivor konusunda benceO konu olmasa ben ve çiğdem hariç kimse bu rakamlara ulaşamaz
@Çiğdem
Ben üstüme alınmıyorum çünkü benim alanım farklıHAYATIM DOSTA DÜŞMANA ZİRVENİN TEK SAHİBİNİ (BÜYÜK BİR FARKLA HEM DE) GÖSTERİP BİR KEZ DAHA HAD BİLDİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM![]()
Ben etiketlendiğim mesajlara dönüyorum, sen diğerleri gibi post kasmıyorum şekerimSurvivor konusunda sen de varsın![]()
Sen benim dostumsun tabi ki üstüne alınmayacaksınBen üstüme alınmıyorum çünkü benim alanım farklıanladım aldım mesajını
![]()
Şaka yapıyorumYorum yaptık sadece.![]()
12 tane daha konum vardi ama telefonum pat diye kapaninca bıraktımSen benim dostumsun tabi ki üstüne alınmayacaksın
Sen de benim arkamdan 2. olmuşsun tebrikler![]()
HoştBen etiketlendiğim mesajlara dönüyorum, sen diğerleri gibi post kasmıyorum şekerim![]()
Senin kadar çenemizi çalıştırmasak da, idare ediyoruz. Zamanında "seni geçemem" diyendin, şimdi iyice fark atan sensin.@serhatt ne yapmışsin öyle 😱 Forumda mı yatip kalktin?Tebrikler.
Ben de kapanışı iyi yapmışımTelefonum ile artık kendi yağımızda kavrulacağız
50 falan bekliyordum. 60 küsür son aylardaki rekorum olmuş
Geçen hafta 200-300 mesaj ayarıma döneyim dedim 2 katı yapmışım
@Emre Ozansoy düz hesap 100 yapmışsın
@Tolstoyevski ne ara 9 konu açtın 😱 çok hakim değilim eskisi gibi açılan konulara, yazilan mesajlara ve kaçıyor bildirimlertelefonum...
@eskici mükemmel rakam tutturmuşsun mesaj sayında
@Araf bu hafta senin çeneni çalıştırtmışım
@Turkuazz son anda kapağı atmışsın hit listesine![]()
Bende bu hafta dinlenme modundayım mesaj dışında12 tane daha konum vardi ama telefonum pat diye kapaninca bıraktımbu hafta dinlenme moduna geçiyoruz
Yakında yenileyeceğim![]()
O konudaki herkesHoştben miyim post kasan
![]()
Sağol kardeşim; gene farkedip benim için yorum yapmışın,teşekkürler kardeşim.@The_Erinch tekrardan ilk 10'a girmişsin abi.Tebrikler...
dediğin gibi 'Zamanında'y dı oSenin kadar çenemizi çalıştırmasak da, idare ediyoruz. Zamanında "seni geçemem" diyendin, şimdi iyice fark atan sensin.![]()
Sen de başka konularda post kasıyorsunO konudaki herkes![]()
Hayır etiketlere cevap veriyorum .ASen de başka konularda post kasıyorsun![]()
İyi post kastık zamanındaKilitlemek lazım o konuyu. Forumun kalitesi düşüyor( Bunu diyende 2015 senesinde yorum konusu coşturan yalnız
@Bully )