Şarkımı paylaşmıştım dinlemedin
Şarkımı paylaşmıştım dinlemedin
Ramazanda çok aktif olamıyorum yemek öncesi yemek sonrası derkenSEN düşüş yaşamışsın .ss
@denizz19 pavyonda şarkı söylerken kendini videoya almış, onu yayınladı![]()
Aaa bilmiyorumkı dur bakayımŞarkımı paylaşmıştım dinlemedin![]()
Gelmediğin üç ayda çok çalıştırdılar sanırım seni, ondan formdan düşmüş olabilirsin.Son ömür yaşım![]()
![]()
![]()
7 yasında ölüyor dedinya sincapları aralıkta 7.yaşım olacak ,yarı canlayım şuanGelmediğin üç ayda çok çalıştırdılar sanırım seni, ondan formdan düşmüş olabilirsin.![]()
HoştttRamazanda çok aktif olamıyorum yemek öncesi yemek sonrası derken@sokak sanati @xemrexxx @eskici Sizlere emanet
![]()
![]()
![]()
Hak ettiği yerde .ss
Kaçırdın .ssAaa bilmiyorumkı dur bakayım![]()
Yeniden doğuşunu simgeliyor o senin belki o doğum günü, ne biliyorsun.7 yasında ölüyor dedinya sincapları aralıkta 7.yaşım olacak ,yarı canlayım şuan![]()
![]()
![]()
Ne sandın on numara yerde bırakmışım mesaj sayımı@serhatt ne yapmışsin öyle 😱 Forumda mı yatip kalktin?Tebrikler.
Ben de kapanışı iyi yapmışımTelefonum ile artık kendi yağımızda kavrulacağız
50 falan bekliyordum. 60 küsür son aylardaki rekorum olmuş
Geçen hafta 200-300 mesaj ayarıma döneyim dedim 2 katı yapmışım
@Emre Ozansoy düz hesap 100 yapmışsın
@Tolstoyevski ne ara 9 konu açtın 😱 çok hakim değilim eskisi gibi açılan konulara, yazilan mesajlara ve kaçıyor bildirimlertelefonum...
@eskici mükemmel rakam tutturmuşsun mesaj sayında
@Araf bu hafta senin çeneni çalıştırtmışım
@Turkuazz son anda kapağı atmışsın hit listesine![]()
@serhatt ve @Emre Ozansoy çok boş yapmışlar tebrik ediyorum
ben de 1111 gibi estetik bir sayıyla 3.olmuşum güzel![]()
Boş yapanlar Survivor konusunda bence@serhatt ve @Emre Ozansoy çok boş yapmışlar tebrik ediyorum
ben de 1111 gibi estetik bir sayıyla 3.olmuşum güzel![]()
HAYATIM DOSTA DÜŞMANA ZİRVENİN TEK SAHİBİNİ (BÜYÜK BİR FARKLA HEM DE) GÖSTERİP BİR KEZ DAHA HAD BİLDİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM@serhatt ne yapmışsin öyle 😱 Forumda mı yatip kalktin?Tebrikler.
Ben de kapanışı iyi yapmışımTelefonum ile artık kendi yağımızda kavrulacağız
50 falan bekliyordum. 60 küsür son aylardaki rekorum olmuş
Geçen hafta 200-300 mesaj ayarıma döneyim dedim 2 katı yapmışım
@Emre Ozansoy düz hesap 100 yapmışsın
@Tolstoyevski ne ara 9 konu açtın 😱 çok hakim değilim eskisi gibi açılan konulara, yazilan mesajlara ve kaçıyor bildirimlertelefonum...
@eskici mükemmel rakam tutturmuşsun mesaj sayında
@Araf bu hafta senin çeneni çalıştırtmışım
@Turkuazz son anda kapağı atmışsın hit listesine![]()