Emre Ozansoy
Moderatör
Fazla yazmışsınız
Yorum yaptık sadece.
Fazla yazmışsınız
Survivor konusunda sen de varsınBoş yapanlar Survivor konusunda bence O konu olmasa ben ve çiğdem hariç kimse bu rakamlara ulaşamaz @Çiğdem
Ben üstüme alınmıyorum çünkü benim alanım farklı anladım aldım mesajınıHAYATIM DOSTA DÜŞMANA ZİRVENİN TEK SAHİBİNİ (BÜYÜK BİR FARKLA HEM DE) GÖSTERİP BİR KEZ DAHA HAD BİLDİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM
Ben etiketlendiğim mesajlara dönüyorum, sen diğerleri gibi post kasmıyorum şekerimSurvivor konusunda sen de varsın
Sen benim dostumsun tabi ki üstüne alınmayacaksınBen üstüme alınmıyorum çünkü benim alanım farklı anladım aldım mesajını
Şaka yapıyorumYorum yaptık sadece.
12 tane daha konum vardi ama telefonum pat diye kapaninca bıraktım bu hafta dinlenme moduna geçiyoruzSen benim dostumsun tabi ki üstüne alınmayacaksın
Sen de benim arkamdan 2. olmuşsun tebrikler
Hoşt ben miyim post kasanBen etiketlendiğim mesajlara dönüyorum, sen diğerleri gibi post kasmıyorum şekerim
Senin kadar çenemizi çalıştırmasak da, idare ediyoruz. Zamanında "seni geçemem" diyendin, şimdi iyice fark atan sensin.@serhatt ne yapmışsin öyle 😱 Forumda mı yatip kalktin? Tebrikler.
Ben de kapanışı iyi yapmışım Telefonum ile artık kendi yağımızda kavrulacağız 50 falan bekliyordum. 60 küsür son aylardaki rekorum olmuş
Geçen hafta 200-300 mesaj ayarıma döneyim dedim 2 katı yapmışım
@Emre Ozansoy düz hesap 100 yapmışsın
@Tolstoyevski ne ara 9 konu açtın 😱 çok hakim değilim eskisi gibi açılan konulara, yazilan mesajlara ve kaçıyor bildirimler telefonum...
@eskici mükemmel rakam tutturmuşsun mesaj sayında
@Araf bu hafta senin çeneni çalıştırtmışım
@Turkuazz son anda kapağı atmışsın hit listesine
Bende bu hafta dinlenme modundayım mesaj dışında12 tane daha konum vardi ama telefonum pat diye kapaninca bıraktım bu hafta dinlenme moduna geçiyoruz
Yakında yenileyeceğim
O konudaki herkesHoşt ben miyim post kasan
Sağol kardeşim; gene farkedip benim için yorum yapmışın,teşekkürler kardeşim.@The_Erinch tekrardan ilk 10'a girmişsin abi. Tebrikler...
dediğin gibi 'Zamanında'y dı o senin yokluğunde ben de toplama vurursam en az 6 ay yoktum. Sürekli aktif olsaydim daha da uçurum yapardım. Daha bu aralar atak yaptim, yoksa ayarında sakin sakin takilıyordumSenin kadar çenemizi çalıştırmasak da, idare ediyoruz. Zamanında "seni geçemem" diyendin, şimdi iyice fark atan sensin.
Sen de başka konularda post kasıyorsunO konudaki herkes
Hayır etiketlere cevap veriyorum .ASen de başka konularda post kasıyorsun
İyi post kastık zamanında Bırak da yeniler kassın birazKilitlemek lazım o konuyu. Forumun kalitesi düşüyor ( Bunu diyende 2015 senesinde yorum konusu coşturan yalnız @Bully )