Ve efsane geri döndü ve bu sezonu sevdi sanırım. Önceki sezonlarda yerin dibine soktuğunu görmüştüm diziyi.7x1
Ortalama bir sezon açılışıydı. Holt'u bu durumda görmek ilginç olacak.
7/10
-------
7x2
Bu bölüm baya iyiydi. Geçici kadın komiser çok iyiydi. Keşke kalıcı olsaydı en azından bir süre daha.
Charles'ın ceketi ise bölümün yıldızıydı.
9/10
--------
7x3
Bu bölüm de baya iyiydi. Memento vs Finding Dory muhabbeti efsaneydi.
9/10
---------
7x4
Bu bölüm önceki iki bölümün altındaydı ama yine güzeldi. The Greatest Showman göndermeleri iyiydi.
8/10
Güzel başladı sezon.Ve efsane geri döndü ve bu sezonu sevdi sanırım. Önceki sezonlarda yerin dibine soktuğunu görmüştüm diziyi.
İlerleyen bölümlerde ünlü bir konuk oyuncu göreceksin, bu mesajı hatırla gördüğünde. Üst düzey bir konuk oyuncu hem de, seversin muhtemelen. Bir de soygun bölümü de efsane ve sürpriz biri kazanıyor, onu da söylemeyeceğim, spoiler olmasın.Güzel başladı sezon.
İlerleyen bölümlerde ünlü bir konuk oyuncu göreceksin, bu mesajı hatırla gördüğünde. Üst düzey bir konuk oyuncu hem de, seversin muhtemelen. Bir de soygun bölümü de efsane ve sürpriz biri kazanıyor, onu da söylemeyeceğim, spoiler olmasın.
İşte kastım bu konuk oyuncuydu.7x9
Bu bölüm de keyifliydi. JK Simmons büyük renk katmış. Karakteri ve performansı efsaneydi. Konuk oyuncu dalında bir Emmy adaylığını hak ediyor.
8/10
Tahmin etmiştim, iyiymiş.İşte kastım bu konuk oyuncuydu.
Bu arada Oz detayı gözünden kaçmamıştır.Tahmin etmiştim, iyiymiş.
Kaçmış ne oldu?Bu arada Oz detayı gözünden kaçmamıştır.
Jake, Dillman'ın Nazi'ye benzediğini söylemişti. Oz'da J.K. Simmons, Nazi'yi canlandırıyordu.Kaçmış ne oldu?
Kaçırmışım o repliği. Aşırı aşırı hızlı konuşuyor Jake her dediğini yakalayamıyorum.Jake, Dillman'ın Nazi'ye benzediğini söylemişti. Oz'da J.K. Simmons, Nazi'yi canlandırıyordu.