- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Rosa'nın üç kez kazanması sürpriz oldu mu?7x11
Yine güzel bölüm. Bölüm sayısının düşmesi diziye baya yaradı. Bölümler dolu dolu bu sezon. En iyi sezonlardan biri.
Bu tip yarışma bölümleri çok güzel oluyor genellikle. Yine eğlencesi boldu.
8/10
Yoo niye olsunRosa'nın üç kez kazanması sürpriz oldu mu?
Gelecek yıl Charles olmasını bekliyordum artık. Bir o olmadı şampiyon. Hitchcock ve Scully'den sürpriz beklemiyorum zaten.Yoo niye olsun
Ben aslında Hitchcock sürprizi bekledim bu bölümde ama olmadı.Gelecek yıl Charles olmasını bekliyordum artık. Bir o olmadı şampiyon. Hitchcock ve Scully'den sürpriz beklemiyorum zaten.
Aslında bu bölüm, soygun bölümüne göre daha çok sevilmiş. Jake, Holt ve Kevin'ın sahneleri çok iyiydi.7x12
Yer yer sıkıldığım anları oldu ama sonları çok iyiydi. Holt'u ilk kez bu kadar kaliteli bir aksiyon içinde gördük sanırım.
7/10
Rosa ve Charles varken, Hitchcock'a sıra gelmezdi. Rosa da gitti, Charles var sırada. Hiç kimse tekrar tekrar olmadı. En iyisini Terry yaptı zirvede bırakarak.Ben aslında Hitchcock sürprizi bekledim bu bölümde ama olmadı.
İlginç, yan hikaye yoktu ve ana hikaye de baştan sarmadı beni.Aslında bu bölüm, soygun bölümüne göre daha çok sevilmiş. Jake, Holt ve Kevin'ın sahneleri çok iyiydi.
Aslında ana hikaye Cheddar'ı kurtarma üzerine kuruluydu. Bölümü eğlenceli yapan da, Jake ile Kevin'ın yer değiştirmesi ve Holt'un aksiyon sahnesiydi. Gördüğüm kadarıyla Jake, Holt ve Kevin üçlüsü sayesinde sevildi bu kadar bölüm.İlginç, yan hikaye yoktu ve ana hikaye de baştan sarmadı beni.
2x5
Bildiğin geleceği görmüşler.
@bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Sherlock, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Çiğdem, @Dosi, @Forumdash, @DarkLegenD, @xemrexxx, @Çiğdem, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully, @sokak sanati, @serhatt, @kerem, @Ahmed, @S.G.A.T., @xBUGRAx, @eskici, @Turkuazz, @dreamy, @alperuz, @denizz19, @Angelica, @hayret bi şey, @The_Erinch, @Hachiko, @emreemreu, @Emre Ozansoy, @tolgab, @xdragxx, @DR, @HeisenBerg, @Harunnn60 ve etikette olmayan herkes.
O kadar da değil. Kopyala yapıştır yaptım, özel olarak yazmadım. Videoya bak, virgüllere değil.Videodan çok senin sırf virgül koymak için tüm nickleri tek tek yazman güldürdü. Tedaviye ihtiyacın var
O kadar da değil. Kopyala yapıştır yaptım, özel olarak yazmadım. Videoya bak, virgüllere değil.
Seni böyle şeylerde etiketlemeyeyim bari, sürekli muhalefet edip bozmaya çalışıyorsun.Güldürmedi video izlemiştim. Galip Derviş daha komik. Ayrıca elbisedede mikro olabilir aşırı saçma.
Seni böyle şeylerde etiketlemeyeyim bari, sürekli muhalefet edip bozmaya çalışıyorsun.
Galip Derviş'in bütün bölümlerini baştan sona izleyip bitirdim de, Galip Derviş'in konuyla alakası yok. Orada temizlik takıntısı olan kişinin de aslında diziyle alakası yok. Galip Derviş, ayrıca Monk'tan esinlenme, onu da belirteyim, yine bir yabancı dizi ama Engin Günaydın çok iyi rol yapıyordu.Bozmaya mı çalışıyorum 😱 İsteyerek olmuyordur sadece gülmedim dedim. Galip Dervişin bu tarz olayları daha komik geliyor bana. Burada gülemedim
Galip Derviş'in bütün bölümlerini baştan sona izleyip bitirdim de, Galip Derviş'in konuyla alakası yok. Orada temizlik takıntısı olan kişinin de aslında diziyle alakası yok. Galip Derviş, ayrıca Monk'tan esinlenme, onu da belirteyim, yine bir yabancı dizi ama Engin Günaydın çok iyi rol yapıyordu.