Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açıklamasını yapacaktım ama sonra telif hakları falan var ya en iyisi hiç yazmamak. :A
2030 a pek bişi kalmadı :A @Çiğdem :A :A @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @The_Erinch @Turkuazz @Bully @kerem @sokak sanati @Emre Ozansoy @Özgür @Forumdash @serhatt
1587647370263.png

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Çiğdem
Ayy ramazanın en zorlandığım unsuruda az önce yine başıma geldiğinden :A Bir çekirdek birde şu tırnak yeme hastalığından kurtulamıyoruz çekirdek yanımızda tutmayınca sıkıntı yokta parmakları tutmama gibi ihtimalde yok :A Bir ufak dalgınlıkta hemen :F :F :F @xemrexxx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @serhatt @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Özgür @eskici @Yiğitt @kerem @MasacRE @alperuz
Tırnak yeme. :( Ben bırakmıştım 1-1.5 ay ne güzel, yine başladım evdeyken...

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Forumun imanlısı konuştu, destur çekerek konuşun @xemrexxx @Çiğdem :A :A
7/24 kuran okuyon biliyoz :A biraz @Çiğdem @Dosi @vadikızı nı da oku az göz zinası yapsınlar parlaklarla hidayete ersinler snn gibi :A
Nesi şaşırtıcı ayol, sanki imam hatipli gibi davranmıyorum da :A @xemrexxx @alperuz @Maskeli Fedai @eskici
Ne gibi davrandığını söylemeye benim terbiyem müsade etmez oruclu olmasam bile :A :A :A @eskici @Maskeli Fedai @Forumdash @kerem @sokak sanati