🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Ölü sayısı düşüşe geçmiş durumda, vaka sayısı da peak noktasını bulup düştüğümüzü gösteriyor diyebiliriz. İyileşen hasta sayısı da rekor kırmış, tablo gerçekten iyiye gidiyor. Kim ne derse desin. :Z

Bu liste yaklaşık 2 hafta öncesinin listesi bir de. Geçen haftaki sokağa çıkma ve bu haftaki sokağa çıkma yasakları ile daha da artacak iyileşen sayısı inşallah.

Vefat edenlere bir kez daha Allah rahmet eylesin.

Son rakamlar gerçekten insanı gülümsetiyor;vefat sayımız hariç; temennim bayram sonrasına minik minik adımlarla hayatımıza kaldığımız yerden devam edebilmemiz yönünde.
Herşeyin hayırlısı olsun.

• Beğendim
Reactions: Angelica
+65 İçin yasağın esnetilmesi planlanıyor; yaklaşık 2 aydır yasağa tabi olan yaklaşın 7.5 milyon insanın ruh sağlığını düşünerek yapılası düşünülen esneme; haftasonlar 3 saatliğine;maskeli dışarı çıkabilme.

Canım babam bu haberi okuduğunda bana 3 tane gülücük yollamış. :bhr: :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Hala gelmedi maske ya, dün komşunun cenazesi vardı (korona sebebi ile vefat etmedi). Bir tek ben gidebildim. Ben de iş yerinden aldığım maskeyi kullanıyorum.

Babam +65 daha şu meşhur Kolanya+maske hediye seti bile gelmemiş.
Kardeşim dışında aile fertlerine mesaj gelmedi.
Kardeşimde her defasında aynı cevapla muattap olduğu için bırakmış; "Henüz ücretsiz maskeler gelmedi"

İyileşme sayısı dışında her şey düşüşte. :Z Umarım rehavete girilmez de bu bir ayı en az hasarla atlatırız. :Z

Vaka sayısı düşüşünü sürüdürüyor, meyvelerini almaya başladık. İyileşen sayısı 4000'i geçmek üzere, oranlar çok iyi. :Z

Yoğun bakım ve entübe sayısı da düşmüş üstelik. :X

Bu vefat edenler entübedekiler mi acaba? Entübe olanlar için ayrı bi istatistik yayıınlanmalı:T:

Rakamlar çoook iyi. 10 Nisan Allahtan pek etki etmedi.