Buna ben de çok takıldım, şaşırtıp başkasını yapmış olabirler.Bölüm sonunda yaşanan olaya değinmeyi unutmuşum
Aralarından biri hapse girmiş. Sinan mı?
Buna ben de çok takıldım, şaşırtıp başkasını yapmış olabirler.Bölüm sonunda yaşanan olaya değinmeyi unutmuşum
Aralarından biri hapse girmiş. Sinan mı?
Buna ben de çok takıldım, şaşırtıp başkasını yapmış olabirler.
Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum.
Her karakteri arkadan vs göstermiş gibi yaptılar. Osman değil zaten onun hangi pozisyona geldiğini herkes tahmin eder. Kerem'de değil. Sinan bence.
Zaten Işık'ın sadece 3 kişiye mektup yollaması da şaşırtıcı. O göndermediği kişi kim, ne oldu ona çok merak ettirdi.
Mantıklı, olabilir.Biri ölmüş olabilir. Belki de üçünüde aynı kişiye yolladı.
8. Bölüm
Bir günde tüm sezonu şu gibi içtim. Gerçekten çerezlik iyi bir iş çıkmış. Vakti olan izlesin.
Müdür yardımcısı yine isteğini yaptıramadı. Okuldan atıldıklarını düşünmüyorum ben hala. Son sahne kıyafet yaktılar ama frkli bişey çıkabilir bunun altında.
Son sahnede gelen çok sürpriz biri olmaz. Osman gelir bunun için 1 sezon beklemeye gerek yoktu
Burcu'nun bi anda tribe girip gidiyorum ben demesi saçmaydı. Adam sana oyun oynamadı neticede. Kemal iyi vakumladı
Özür dileme sahnesinde en güzel Işık posta koydu. Sinan tatmin edemedi cevapları ile.
Tecavüz, cinayet, kaza, ölüm vs olmadan normal bir sezon finali izledik. İlginçti
Tuba Ünsal n kadar değişmiş. Kadın baya yaşlanmış. Asla tanıyamadım kadını.😱
@Emre Ozansoy kadroda haberi açılmadıysa haber yapın
Genel sezondan keyif aldım. Şarkılar sahnelere uymuş. Güzel resital olmuş. 7.5/10
Bir günde bitirmene sevindim. Ben de gece Alef'i bitirdikten sonra izler, bitiririm büyük ihtimalle
Tuba'nın adı kadroda geçiyordu diye biliyorum.
😱 Bitirmişin bile😱8. Bölüm
Bir günde tüm sezonu şu gibi içtim. Gerçekten çerezlik iyi bir iş çıkmış. Vakti olan izlesin.
Müdür yardımcısı yine isteğini yaptıramadı. Okuldan atıldıklarını düşünmüyorum ben hala. Son sahne kıyafet yaktılar ama frkli bişey çıkabilir bunun altında.
Son sahnede gelen çok sürpriz biri olmaz. Osman gelir bunun için 1 sezon beklemeye gerek yoktu
Burcu'nun bi anda tribe girip gidiyorum ben demesi saçmaydı. Adam sana oyun oynamadı neticede. Kemal iyi vakumladı
Özür dileme sahnesinde en güzel Işık posta koydu. Sinan tatmin edemedi cevapları ile.
Tecavüz, cinayet, kaza, ölüm vs olmadan normal bir sezon finali izledik. İlginçti
Tuba Ünsal n kadar değişmiş. Kadın baya yaşlanmış. Asla tanıyamadım kadını.😱
@Emre Ozansoy kadroda haberi açılmadıysa haber yapın
Genel sezondan keyif aldım. Şarkılar sahnelere uymuş. Güzel resital olmuş. 7.5/10
😱 Bitirmişin bile😱
@sokak sanati 3. bölümü bitirdim az önce, Kaan harika ya... Sırf onun için bile izlenir.
Ne bileyim 8.bölüm yazısını görnce senin söylediğin etkinin 10x katını yaptıDedim yaa sana bitirdim diye
Sevdiğim oyuncular olunca su gibi aktı. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz hepsi sevdiğim isimler
Ne bileyim 8.bölüm yazısını görnce senin söylediğin etkinin 10x katını yaptı