Netflix Aşk 101 (Love 101) - Dizi Yorumları

5. Bölüm

Galiba bugün bitireceğim diziyi:A

İşlerin daha çıkmaza girdiği olaylı bir bölümdü. Sinan'ın yine yanılmadığı bir bölümdü.

Burcu'nun nişanlısı tam kayok çıktı. Osman kırmızı çizgimizdir. Böyle bir pislik yapana nefretimizi elbette kusacağız. Osman'cım reis sana güveniyorum. Hakla şu adamı:Z

Burcu ile Kemal'in bir yere varmayan ilişkilerine yine ara verildi. Burcu yine kimle olacağına karar veremiyor ama Kemal ile mutlu Nişanlısı ile mutsuz olduğu çok belli. Karar vermesine bizim ekip yardımcı olacaktır.

İpek sen ne saf bi şeysin. Adam resmen ilanı aşk etti sen anlamadın birde tersledin. Alışık değil tabi Sinan'ın bu hallerine.:F

Bu arada ekip 3 bölümdür olay yaşatmıyor. Az biraz hareketlenin gençler.

8.5/10

Buna ben de çok takıldım, şaşırtıp başkasını yapmış olabirler.

Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum.
Her karakteri arkadan vs göstermiş gibi yaptılar. Osman değil zaten onun hangi pozisyona geldiğini herkes tahmin eder. Kerem'de değil. Sinan bence.:(

Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum.
Her karakteri arkadan vs göstermiş gibi yaptılar. Osman değil zaten onun hangi pozisyona geldiğini herkes tahmin eder. Kerem'de değil. Sinan bence.:(

Zaten Işık'ın sadece 3 kişiye mektup yollaması da şaşırtıcı. O göndermediği kişi kim, ne oldu ona çok merak ettirdi.

6 ve 7. Bölüm

Bade İşçil'i saf kız rollerine yakıştıramıyorum. Bi sahte durmuş.:(

Eda'yıninda 20 yıl sonra ki halini gördüm. Sırada Osman var muhtemelen.

Fragmanları kasup kavuran kavga sahnesini izledik. Müdür yardımcısının canını daha çok hiç bi şey yakaamazdi.

Burcu tamamen kurtuldu şu yabanilden. Pis çirkef. Osman iyi yaptı.
Kemal ile Burcu sahnelerinde Kemal'i haklı buldum. Lise her şey degil ülkemizde ama son sahnede Eda durun ya dedi her halde bi şey buldu. 2. Sezin lisesiz geçemez. Burada bitmez daha son sene var:Z

Sinan ile Eda sahnesi güzeldi. Eda bu sayede Kerem ile uyuştu. Sinan'ın herkese hayrı var kendine yok derken son sahnede Işıl ile flört etmeye başlamaları güzeldi.:bhr:

Diziyi bu gece bitiririm. Acayip sardı. 8.5/10

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
8. Bölüm

Bir günde tüm sezonu şu gibi içtim. Gerçekten çerezlik iyi bir iş çıkmış. Vakti olan izlesin.

Müdür yardımcısı yine isteğini yaptıramadı. Okuldan atıldıklarını düşünmüyorum ben hala. Son sahne kıyafet yaktılar ama frkli bişey çıkabilir bunun altında.

Son sahnede gelen çok sürpriz biri olmaz. Osman gelir bunun için 1 sezon beklemeye gerek yoktu:A

Burcu'nun bi anda tribe girip gidiyorum ben demesi saçmaydı. Adam sana oyun oynamadı neticede. Kemal iyi vakumladı:A

Özür dileme sahnesinde en güzel Işık posta koydu. Sinan tatmin edemedi cevapları ile.

Tecavüz, cinayet, kaza, ölüm vs olmadan normal bir sezon finali izledik. İlginçti:A

Tuba Ünsal n kadar değişmiş. Kadın baya yaşlanmış. Asla tanıyamadım kadını.😱
@Emre Ozansoy kadroda haberi açılmadıysa haber yapın :A

Genel sezondan keyif aldım. Şarkılar sahnelere uymuş. Güzel resital olmuş. 7.5/10

• Beğendim
8. Bölüm

Bir günde tüm sezonu şu gibi içtim. Gerçekten çerezlik iyi bir iş çıkmış. Vakti olan izlesin.

Müdür yardımcısı yine isteğini yaptıramadı. Okuldan atıldıklarını düşünmüyorum ben hala. Son sahne kıyafet yaktılar ama frkli bişey çıkabilir bunun altında.

Son sahnede gelen çok sürpriz biri olmaz. Osman gelir bunun için 1 sezon beklemeye gerek yoktu:A

Burcu'nun bi anda tribe girip gidiyorum ben demesi saçmaydı. Adam sana oyun oynamadı neticede. Kemal iyi vakumladı:A

Özür dileme sahnesinde en güzel Işık posta koydu. Sinan tatmin edemedi cevapları ile.

Tecavüz, cinayet, kaza, ölüm vs olmadan normal bir sezon finali izledik. İlginçti:A

Genel sezondan keyif aldım. Şarkılar sahnelere uymuş. Güzel resital olmuş. 7.5/10

Bir günde bitirmene sevindim. :A Ben de gece Alef'i bitirdikten sonra izler, bitiririm büyük ihtimalle :F

Tuba'nın adı kadroda geçiyordu diye biliyorum.

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Bir günde bitirmene sevindim. :A Ben de gece Alef'i bitirdikten sonra izler, bitiririm büyük ihtimalle :F

Tuba'nın adı kadroda geçiyordu diye biliyorum.

Konularda hep adı geçmiş zaten. Ben hiç tanıyamadım kadını. En son Nigar Kalfa ile dizisini izlemiştim. Uzun süredir görmüyordum şaşırdım :D

• Beğendim
1x4

Dizi güzel ilerliyor. Işık ve Sinan'ın her konuşmasına Osman atlıyor. : ) Neyse 2.sezona artık. Kerem'e uyuz olduğum için Eda'yla olmalarını hiç istemiyorum. Yaptıkları aşk testi de güzeldi. Sinan'ın son sahnesi üzdü. :(

• Beğendim
Reactions: Aserat
8. Bölüm

😱 Bitirmişin bile😱

'Ben Liseden mezun olup, aynı sizin gibi her yıl aynı takım elbiseyi giyen, kendinden hiç bir beklentisi olmayıp anca 17 yaşında ki çocuklarla itişen bi müdür yardımcısı olma istiyorum büyüyünce.'

Tek cümleden laf sokma sahnesi ile Bihter'e rakip oldu bu arada dizide ki Sinan. Bu detayıda atlamayalım :A Tek eksiği tek nefeste söyleyememiş olması.:( @alperuz @Emre Ozansoy @Özgür @dreamy @Forumdash