138 bölüm boyunca dizinin jeneriği oldu illa dizi için mi yapılması lazım anlamadım.O şarkı dizi için mi yapıldı.
Dizi 2003 yapım şarkı da 2003 yapım, dizinin jeneriğinde müzikler kısmında yazıyor daha ne olsun.
138 bölüm boyunca dizinin jeneriği oldu illa dizi için mi yapılması lazım anlamadım.O şarkı dizi için mi yapıldı.
Evet konsept bu. Jenerikler veya diziye özel yapılmış şarkılar. Hangi şarkıdan bahsettiğini anladım ama daha önce yapılıp diziyle ünlü olduysa o da sayılamaz maalesef.138 bölüm boyunca dizinin jeneriği oldu illa dizi için mi yapılması lazım anlamadım.
Dizi 2003 yapım şarkı da 2003 yapım, dizinin jeneriğinde müzikler kısmında yazıyor daha ne olsun.
Önce yapılmadı aynı zamanda çıktığını söylüyorum ikisi de 2003, dizide kullanılıp ünlendi. 😉Evet konsept bu. Jenerikler veya diziye özel yapılmış şarkılar. Hangi şarkıdan bahsettiğini anladım ama daha önce yapılıp diziyle ünlü olduysa o da sayılamaz maalesef.
Biliyorum şarkının güzel oldugunu sıralaman yanlişBen her zaman anlarım şarkılardan
Koca 90'lardan bula bula bunu mu buldun sen de
Her zamanki kalitemi yansıttım
Gülşen'e bu puan fazla bile be adam
6 puan fena değil ya Aslında şarkı güzel de sıralama yapınca yeri böyle oldu yapacak bir şey yok
Sen de hep garanti seçimler yapıyorsun ha, az çakal değilsin
Bu şarkıya bu sıralama yakışmamış. Herkes benim gibi kaliteden anlamıyor maalesef, yapacak bir şey yok