TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta Sonuçları

9. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
O şarkı dizi için mi yapıldı. :A:A
138 bölüm boyunca dizinin jeneriği oldu illa dizi için mi yapılması lazım anlamadım. :A

Dizi 2003 yapım şarkı da 2003 yapım, dizinin jeneriğinde müzikler kısmında yazıyor daha ne olsun. :A

138 bölüm boyunca dizinin jeneriği oldu illa dizi için mi yapılması lazım anlamadım. :A

Dizi 2003 yapım şarkı da 2003 yapım, dizinin jeneriğinde müzikler kısmında yazıyor daha ne olsun. :A
Evet konsept bu. :A Jenerikler veya diziye özel yapılmış şarkılar. Hangi şarkıdan bahsettiğini anladım ama daha önce yapılıp diziyle ünlü olduysa o da sayılamaz maalesef. :A

Evet konsept bu. :A Jenerikler veya diziye özel yapılmış şarkılar. Hangi şarkıdan bahsettiğini anladım ama daha önce yapılıp diziyle ünlü olduysa o da sayılamaz maalesef. :A
Önce yapılmadı aynı zamanda çıktığını söylüyorum ikisi de 2003, dizide kullanılıp ünlendi. 😉

Ben her zaman anlarım şarkılardan :A

Koca 90'lardan bula bula bunu mu buldun sen de :A

Her zamanki kalitemi yansıttım :A

Gülşen'e bu puan fazla bile be adam :A

6 puan fena değil ya :A Aslında şarkı güzel de sıralama yapınca yeri böyle oldu yapacak bir şey yok :A

Sen de hep garanti seçimler yapıyorsun ha, az çakal değilsin :A

Bu şarkıya bu sıralama yakışmamış. Herkes benim gibi kaliteden anlamıyor maalesef, yapacak bir şey yok :A
Biliyorum şarkının güzel oldugunu sıralaman yanliş:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE