TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta Sonuçları

9. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Yarismacilar genelde en basta dahil oluyor veya sonradan toplu dahil ediliyor, su anda finale dogru odaklandigimiz icin yarismaci almam mümkün degil. Ama gelecek sezon icin veya MusicSurvivor'dayarismaci olarak yerini simdiden ayirabilirim. :D

O zaman gelince düşünürüz. Şimdiden bir şey demeyeyim o zaman. :D

• Beğendim
Reactions: kerem
Konsept az cok belli olduguna göre yarin icin sarkinizi secmeden konsept hakkinda detay vermem lazim sanirim. Dizi müziklerinden kastim herhangi bir dizinin sözlü jenerigi veya diziye özel yapilmis bir sarki olmasi kosuludur. Ama her iki ihtimalde de sececeginiz sarkinin sözlü olmasi sart. Konsept hakkinda herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaya hazirim. :D @Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt

Bu arada yerli-yabanci, hangi yil yapildigi farketmez. :D

@bazinga @eskici forumda düzenlediğim 'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğimde 90'lardan günümüze kadar olan dizilerin jeneriklerini paylaşmıştım tanıtım amaçlı. O anketli etkinlikten yardım alabilirsiniz.
Artı
En İyi Ben Seçerim yarışmasında da 2000li yıllara kadar olan , 2000-2009 yıllarındaki jenerikler ve Yabancı Jenerik olarak 3 ayrı hafta konseptim olmuştu. Oralardanda fikir sahibi olabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: eskici and bazinga
@bazinga @eskici forumda düzenlediğim 'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğimde 90'lardan günümüze kadar olan dizilerin jeneriklerini paylaşmıştım tanıtım amaçlı. O anketli etkinlikten yardım alabilirsiniz.
Artı
En İyi Ben Seçerim yarışmasında da 2000li yıllara kadar olan , 2000-2009 yıllarındaki jenerikler ve Yabancı Jenerik olarak 3 ayrı hafta konseptim olmuştu. Oralardanda fikir sahibi olabilirsiniz.
Yardıma ihtiyacım olduğunu nerden anladın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Artı
Link ver digerleri de faydalansin o zaman. :A

• Güldürdün
Link ver digerleri de faydalansin o zaman. :A
işim yok telefonla gidip konularımı mı arayacağım :A zaten en son forumdayken 40larda olan şarj pat diye 0 oldu 2 saat gelemedim foruma :F
Alacağım telefonu kararlaştırdım ama şansıma bizim burada bitmiş :( bakınacağım internetten.
Bir an önce alayımda,benim etkinliklere başlayayim :A

• Güldürdün
işim yok telefonla gidip konularımı mı arayacağım :A zaten en son forumdayken 40larda olan şarj pat diye 0 oldu 2 saat gelemedim foruma :F
Alacağım telefonu kararlaştırdım ama şansıma bizim burada bitmiş :( bakınacağım internetten.
Bir an önce alayımda,benim etkinliklere başlayayim :A
PC'n yokmu senin yada Notebook'un. Birak su telefonu, gerci bende hep telefondan giriyorum ama biktiriyor bir süre sonra reklamlardan dolayi. :A

• Güldürdün
Senin atışmaların can yakmıyor, aksine neşeme neşe katıyor :Z iyi ki varsın :bhr:
EWUWFxqUYAQty6-.jpeg

• Güldürdün
PC'n yokmu senin yada Notebook'un. Birak su telefonu, gerci bende hep telefondan giriyorum ama biktiriyor bir süre sonra reklamlardan dolayi. :A
Hangi reklam yahu? beni rahatsız edecek kadar değiller.
Pc'den klavye türkçe olmadığı için konular kötü görünebilir. Benim sadece telefonum var. Yiğenimin bilgisayarı var son aylarda, onunla dizi falan izliyorum ama okul bilgisayarı olduğu için foruma giriş yapamam. Telefona baya alışmışım ve 3 senedir düzenli konu açıyorum. En Favori Güzelde foto indir yükle baya yorucuydu ama halettim.
Son zamanlarda Pc'den twittera girince telefonun aslında nekadar yorucu olduğunu anladım :F

• Güldürdün

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961