Evet 10 numara şarkıydı. Rica ederim.10 mu verdin
O zaman sana da tşk
Evet 10 numara şarkıydı. Rica ederim.10 mu verdin
O zaman sana da tşk
Hahahha o an aklıma gelmedide doğru düşünmüşsün @eskici e bir kazan çorba ısıtayım sahurda ve iftarda veririm tüm 1 ay yeter ufak kasedeNe bee Ben cocuk üşüdü filan sandım Sevaptır ramaan gelıyor çorba içsin
Tamam şimdi oldu.
Tam ısınamadıkIsındın işte @Forumdash
Duruma göre bakıcazEvet sen ne amaçla hatırlattın bilmiyorumda @eskici e bir hatırlatmada ben yapayım ramazanda soyundurup getirirse ecünnüsünü puan unutsun
Ne diyor yine bu Faruk bey @ForumdashAaa vllla benden daha beter çıktın abicim algı konusunda @eskici e nefes aldırmıyorsun
Çorba yetmez bana başka şeyler de isterimHahahha o an aklıma gelmedide doğru düşünmüşsün @eskici e bir kazan çorba ısıtayım sahurda ve iftarda veririm tüm 1 ay yeter ufak kasede
Sanırım seni Benim Albümümde yarıştırmıştım Hande Yener albümüyle . Handenin bir şarkısıyla elenmiştin ve şu videoyu açın Handenin şarkısının müziği buydu yanı benzeri değil direk buydu @kerem @sokak sanati @xBUGRAx @Özgür @S.G.A.T. @sokak sanati @Bully @denizz19 @eskici @mrt-06 @Yiğitt @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhattBaşta tüm oy veren herkese teşekkür ederim ama +10 puanlarıyla desteklerinden dolayı sizlere ayrıca, içten ve samimi teşekkür etmek istedim. Bu hafta benim için önemliydi. Sonrası mevlam çayıra modundayım artık
@kerem @eskici @Ahmed @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @vadikızı @Yiğitt @The_Erinch @serhatt @Turkuazz @Maskeli Fedai @sokak sanati @S.G.A.T.
Tekrar teşekkür ederim haftanız muzik dolu geçisn
@Forumdash Faruk bey ne anlar çorba yapmaktan
Bunla mı yarişmiştim HatırlayamadımSanırım seni Benim Albümümde yarıştırmıştım Hande Yener albümüyle . Handenin bir şarkısıyla elenmiştin ve şu videoyu açın Handenin şarkısının müziği buydu yanı benzeri değil direk buydu @kerem @sokak sanati @xBUGRAx @Özgür @S.G.A.T. @sokak sanati @Bully @denizz19 @eskici @mrt-06 @Yiğitt @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt
Zaten hazır alcam bee@Forumdash Faruk bey ne anlar çorba yapmaktan
Ben diğer haftalar daha iyi gidersin demek istemiştim @Forumdash abicim onu bile aliçoya bağlamısNe diyor yine bu Faruk bey @Forumdash
Handenin bir şarkısının müziği buydu ama hangi şarkıydı unuttumBunla mı yarişmiştim Hatırlayamadım
Sende Faruk Beyi eksik etme evet @Forumdash@Forumdash Faruk bey ne anlar çorba yapmaktan
Ne anlamı kalıcak o zamanZaten hazır alcam bee
o zaman efsaneyi yariştırayım yineHandenin bir şarkısının müziği buydu ama hangi şarkıydı unuttum
Ben diğer haftalar daha iyi gidersin demek istemiştim @Forumdash abicim onu bile aliçoya bağlamıs
Faruk bey her dizisinde o adamı oynattığı için çok seviyor tabi ondan hep ondan bahsediyor @ForumdashSende Faruk Beyi eksik etme evet @Forumdash
Ben sevap için çorba getiryorum sana anlam aramak için değil @Çiğdem bu aliço ne dyor😱Ne anlamı kalıcak o zaman