Dokuzuncu Gezegen 1. Bölüm

Daha derinlere inip olayın kimin başının altından çıktığını buldum. @denizz19 'a özenip dizi yazmaya karar vermiş @dreamy :A @kerem @Yiğitt @eskici

Şu konuda ki konuşmaları pompy ile cookies konuşmalarına benzemiş :A

Güzel bölüm olmuş.Bence o kişi Jülide'nin bir yakını olabilir böylece Jülide'nin o aileyle bir bağlantısı olmuş olur.Ya da Yusuf'un.Bekliyorum.@denizz19
Bu hafta sizin tutkulu halleriniz beğenilmiş ama Melek'in Kaan ile birlikte olmasını isteyenlerde var :D

Okuyor olmana sevindim dizimi. :) Bakalım kimle bağlantısı olacak zaten ipler kopmaya başlayacak artık :D

Hazal Kaya'nın paragöz olduğunu söylemiş Faruk amca :A @Forumdash
Heh yaptım:A Nasıp ilk sana kullanmak olacak:A Tabi en çok @serhatt a kullanırım muhtemelen:A
Kara_Sevda_59._Bolum_-_Kan_Donduran_Yuzlesme-1.gif

Son düzenleme:
Lacivertmış adı. O dizi TV'ye uyarlandı mi acaba:A

Bu arada sayemde konun baya hit aldı. Bi teşekkür et nankör @dreamy :A
Bu performansı o zaman da gösterseydin ederdim, Fav10 senaryo reyting listesi yayınlanıyordu o zamanlar. :A Neyse ki canım dizimin değeri sonradan bilindi. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Yok ben kavga sahnelerini değil ihtiraslı bağırış çağrış laf sokma sahnelerini seviyorum. Böyle şiddet yok bende:A

Mesela şu sahnede ki oyunculuk. :(

Resmen psikolojik şiddet bu. Kimse de gündemine almamiş zamanında özellikle @Aserat @serhatt ve @Ahmed Demirciğim yapsa böyle kadına şiddet derler:A