Bu paçoz mendebur @xemrexxx bize laf ederse Yasin'e yem ederim ben onu sen merak etmeYa sorma, @xemrexxx gibi algıcilar olayi başka boyuya taşiyip @alperuz ile birlikte bana arada laf atiyorlar (Bu arada Alperuz'da Mert'çi )
@Maskeli Fedai 'ye kendimi onun gibi hisetmeye başladım dedim daha bu sabah. Trolledim baya başta insanları evet
Demek o dizide de oynamış. Şaşirdim. Ben sadece Arka Sokaklar'da izledim
işin diğer ilginç yanı Arka Sokaklar izleyen biri değildim ma o ara izleyisim tuttu ve karakteri ölünce bıraktim. Zeliş'le sahneleri ilgimi çekmişti @MasacRE
Kabul etmene sevindim
Ölüme tek biletAy anla bu salıncağa binerim umarım Ekli dosyayı görüntüle 78972
@alperuz dan sonraki da ayrı yazılır kesme işareti olmaz Türkçe öğren önce. SsYa sorma, @xemrexxx gibi algıcilar olayi başka boyuta taşiyip @alperuz ile birlikte bana arada laf atiyorlar (Bu arada Alperuz'da Mert'çi )
@Maskeli Fedai 'ye kendimi onun gibi hisetmeye başladım dedim daha bu sabah. Trolledim baya başta insanları evet
Demek o dizide de oynamış. Şaşirdim. Ben sadece Arka Sokaklar'da izledim
işin diğer ilginç yanı Arka Sokaklar izleyen biri değildim ma o ara izleyisim tuttu ve karakteri ölünce bıraktim. Zeliş'le sahneleri ilgimi çekmişti @MasacRE
Koş beklemeAy anla bu salıncağa binerim umarım Ekli dosyayı görüntüle 78972
Salıncaklar yeni tamamlanmadı mı, Ezgi'nin ne işi var oradaAy anla bu salıncağa binerim umarım Ekli dosyayı görüntüle 78972
Dobarlanmaya gelmiştirSalıncaklar yeni tamamlanmadı mı, Ezgi'nin ne işi var orada
haftalık görev veriyor acun abisi onlaraBu salıncak işi ne biri anlatsın, 23 nisan mı kutluyolar.
Ben cidden yanlış anlamışım, olsun teamMert forevaağğOlsun okadarı olsun
Ben şuan bildirimlerle boğuşuyorim. Telefon şarjdayken yaziyorum. Normal yanlış yazmam hem o mesajda @alperuz da laf atıyor dedim ama o farklı anladi. Çaktırma
Sen aç konuyu. Geçen Kandil'i elinden aldim. Başkalari da açar belki. Geceye benim telefo yine pürüzlenebilir azalta azalta konu açıyorum bu ara@Dosi Senden çok iyi bir 23 Nisan Kutlaması bekliyorum
Vay be izlemeyeli neler olmuş, nelerhaftalık görev veriyor acun abisi onlara
acunn resmi sayfasında oylanıyor kazanan takıma ödül oluyor