TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ya sorma, @xemrexxx gibi algıcilar olayi başka boyuya taşiyip @alperuz ile birlikte bana arada laf atiyorlar (Bu arada Alperuz'da Mert'çi :A)
@Maskeli Fedai 'ye kendimi onun gibi hisetmeye başladım dedim daha bu sabah. Trolledim baya başta insanları evet :A

Demek o dizide de oynamış. Şaşirdim. Ben sadece Arka Sokaklar'da izledim
işin diğer ilginç yanı Arka Sokaklar izleyen biri değildim ma o ara izleyisim tuttu ve karakteri ölünce bıraktim. Zeliş'le sahneleri ilgimi çekmişti :A @MasacRE
Bu paçoz mendebur @xemrexxx bize laf ederse Yasin'e yem ederim ben onu sen merak etme :A :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mert forever :bhr: :Z

Kütük @MasacRE ağlasın ve çatlasın :A

@Sherlock Mert saflarına bekleniyorsun.. Nisa, Barış'ı kovarak kaybetti şampiyonluğu..
Ya şu Nisa'nın Barış'a söylediği lafa ne büyük anlamlar yüklediniz be kardeşim :A Adada ne olsa Barış'a yarıyor anasını satayım ne Barışmış bee :A

Ya sorma, @xemrexxx gibi algıcilar olayi başka boyuta taşiyip @alperuz ile birlikte bana arada laf atiyorlar (Bu arada Alperuz'da Mert'çi :A)
@Maskeli Fedai 'ye kendimi onun gibi hisetmeye başladım dedim daha bu sabah. Trolledim baya başta insanları evet :A

Demek o dizide de oynamış. Şaşirdim. Ben sadece Arka Sokaklar'da izledim
işin diğer ilginç yanı Arka Sokaklar izleyen biri değildim ma o ara izleyisim tuttu ve karakteri ölünce bıraktim. Zeliş'le sahneleri ilgimi çekmişti :A @MasacRE
@alperuz dan sonraki da ayrı yazılır kesme işareti olmaz Türkçe öğren önce. Ss

Mert forever :bhr: :Z

Kütük @MasacRE ağlasın ve çatlasın :A

@Sherlock Mert saflarına bekleniyorsun.. Nisa, Barış'ı kovarak kaybetti şampiyonluğu..

Sonuna kadar Nisa reisin saflarındayız, tepeyi terk eden okçulardan olmayacağız... :A Mert'in yaptığı hareketler sinsi ve antipatik duruyor, Hakan reisim öyle değildi tam bir kudurtucuydu. :A

Unutulur gider bu diyalog, çok fazla anlamlar yüklemeye gerek yok. :A

@alperuz dan sonraki da ayrı yazılır kesme işareti olmaz Türkçe öğren önce. Ss
Olsun okadarı olsun :A
Ben şuan bildirimlerle boğuşuyorim. Telefon şarjdayken yaziyorum. Normal yanlış yazmam :A hem o mesajda @alperuz da laf atıyor dedim ama o farklı anladi. Çaktırma :F