Emre Ozansoy
Moderatör
Yeterince başarılı olamamış demek ki o konuda, Barış'dan ders alması lazımUtku beyciğim videoları falan vardı, üzgün ve duygusal açıklamalar yapıyordu. Nasıl elemiş halkımız ilginç.
Kalsa da derlerBarış fotoğraf çekilip kaçmış hemen
Umudumuz salıncak3/0 yapıyor bi de rüya salıncağı diyor, inş sallanırken düşersin Gizem .ss @xemrexxx
Yalnızlığa oynuyor demiyorsun daSizin gibilerin arasında ben de durmam.
Şov yapıyorKalsa da derler
Yalnızlığa oynuyor demiyorsun da
Adamsın, ilk görevin bugün @MasacRE delirtiyoruz 😆😆😆😆😆😆
Hakan'ın çeyreği etmez Bunda iyice antipatik duruyor yaptığı hareketler, Hakan reiste öyle değildi
Hoş geldin yiğidim. Nisa reisi desteklediğini umuyorum, şimdi okumadığım mesajlara bakıp anlarım zaten sanırım. @Bully
Dağıldım, paramparçayım...
Hakan reisimle Mert bir tutulmuş, @Maskeli Fedai falan mı ele geçirdi adminin hesabını biri kontrol etsin.
Mert forever@Bully yolluyorum yanına rüyadan uyandırsın seni😆😃😂😃😆
Oynuyor işteİşi gücü yok orada yalnızlığa oynayacak.
Ya sorma, @xemrexxx gibi algıcilar olayi başka boyuta taşiyip @alperuz ile birlikte bana arada laf atiyorlar (Bu arada Alperuz'da Mert'çi )Troll olarak başlayıp gerçeğe dönüşmüş demek. Mert'in ilk destekçisi olarak hatırlanacaksın hep
Ben de başlarda itici buluyordum, sonradan sevdim, kitlesini arttırmaya başladı o da
Aşk Yeniden'de izlemişim, onu da sonradan fark ettim Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı karakterin ilk aşkını oynamış.