Hoşgeldin Şerlok beyciğim, daha hiçbir şey de olmadı aslında ama durum böyle5 dakika bakmıyoruz 5 sayfa konuşulmuş, Acun reis konunun hücrelerine nüfuz etmiş resmen. Herkes Survivor'ı konuşuyor.
Hoşgeldin Şerlok beyciğim, daha hiçbir şey de olmadı aslında ama durum böyle5 dakika bakmıyoruz 5 sayfa konuşulmuş, Acun reis konunun hücrelerine nüfuz etmiş resmen. Herkes Survivor'ı konuşuyor.
Ödü koptuDeli ile deli olma Evrim, bırak... @xemrexxx @The_Erinch @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 78966
Ekli dosyayı görüntüle 78965
Terbiyesiz seni babuşlara gelesice. SsArdahan var.
E yani bir FUTURE kolay olunmuyor Şerlok beyciğim, ben senin geleceğin zamanı senden iyi bilirimYettim Utku beyciğim. Geleceğim zamanı biliyordunuz tabii, FUTURE...
Göz zevkiO zaman niye aranıyorsun
Zeki ama hareketleri çok itici E forumda izleyen sayısı arttıkça sizin destekçiler de artıyor doğal olarak ama hala biz çok üstünüzBen Merti sevmiyorum olm ama adam zeki orasını kabul etmek lazım. Büyüyoruz olm, bir ara tek kalmıştım dalga geçiyordun 😂😃😂
Acun izin vermiyorGöz zevki
Doğru analiz. Hakan'ın en büyük fanı benim
Mert de ondan esintiler sunuyor. Konseydeki hareketi çok iyiydi, Yunus Emre'nin ismini vererek kızları birbirine düşürdü Aycan'a da Ersin'i söyleme diyor, Aycan da neden soruyorsa
Tabii bu tarz yarışmacılar şampiyon olamıyor genellikle. Mert Ünlüler'in lideri konumunda şu an, final görecektir.
@Bully yolluyorum yanına rüyadan uyandırsın seni😆😃😂😃😆Zeki ama hareketleri çok itici E forumda izleyen sayısı arttıkça sizin destekçiler de artıyor doğal olarak ama hala biz çok üstünüz