Emre Ozansoy
Moderatör
Aşkım saçını yaptığı için Ezgi'nin gitmesine üzülmüş...
Allah başka dert vermesin Bücür cadı.
Allah başka dert vermesin Bücür cadı.
Esintiler sunuyor dedim, Hakan reise benzemesi yeter zatenYa şu Mert denen herifi Hakan reis ile bir tutmayın 😡
Yasin ne yapıyor yine
Tamamdır abicim katılıyorum
Adamsın, ilk görevin bugün @MasacRE delirtiyoruz 😆😆😆😆😆😆Tamamdır abicim katılıyorum
Hakan'ın çeyreği etmez Bunda iyice antipatik duruyor yaptığı hareketler, Hakan reiste öyle değildiEsintiler sunuyor dedim, Hakan reise benzemesi yeter zaten
Ya hikayemi anlatayım. Ben bu sene izlemiyordum. @MasacRE gel gel diye tutturdu ve baktim herkes antisi, ben de kırmizı takım sever olarak gıcıklığına Mert'ciyim deyip avatar bile yaptim ama gel görki izledikçe gerçekten desteklemeye başladım hem Araba bile kazandı, yani eli boş gitmeyecekDoğru analiz. Hakan'ın en büyük fanı benim
Mert de ondan esintiler sunuyor. Konseydeki hareketi çok iyiydi, Yunus Emre'nin ismini vererek kızları birbirine düşürdü Aycan'a da Ersin'i söyleme diyor, Aycan da neden soruyorsa
Tabii bu tarz yarışmacılar şampiyon olamıyor genellikle. Mert Ünlüler'in lideri konumunda şu an, final görecektir.
Güldürdü yineBOŞ
Yaptığı başka bir şey yok zaten.
Anti (1) oyuncuDeli ile deli olma Evrim, bırak... @xemrexxx @The_Erinch @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 78966
Ekli dosyayı görüntüle 78965
Asla 'asla' dememeli insan
Abi sen ünlüleri tutuyorsun da Mert'i sevmiyorsun en azından. Lütfen o duruşundan vazgeçmeAdamsın, ilk görevin bugün @MasacRE delirtiyoruz 😆😆😆😆😆😆
Bu konuda rahatlıkla diyebilirim 'asla'Asla 'asla' dememeli insan
Ben Merti sevmiyorum olm ama adam zeki orasını kabul etmek lazım. Büyüyoruz olm, bir ara tek kalmıştım dalga geçiyordun 😂😃😂Abi sen ünlüleri tutuyorsun da Mert'i sevmiyorsun en azından. Lütfen o duruşundan vazgeçme
@Sherlock beyciğim buralarda mısın Mert fanlarının arasında kaldık, gel yardıma