Başka neden olcakYaşından dolayı mı Hayat Devam Ediyorda ki gibi yatakta kalp krizi geçiririskini @Forumdash
Başka neden olcakYaşından dolayı mı Hayat Devam Ediyorda ki gibi yatakta kalp krizi geçiririskini @Forumdash
Aaaa doğru ayol
Bugün gördüm kalpledim @Forumdash@Çiğdem abinin mesajini görmemissin.
Recabini yolla.Dersim vardı 9.30’da... İstersen uyanma.
Sen Sertab sevmiyor muydun ilk sezon puanlarına bakıcam şimdi herkesin. Ayrıca yarıştığı hafta 4. olmuş güveniyorum ben.
Abi kardeş uyumu resmen
Alaman peynirler boğazında kalsınRecabini yollamayan 2-3 kisi var daha, sanirim @dreamy ve @mrt-06 kaldi. @-potterhead- ile @xemrexxx de sarkilarini hala secmedi. Neyse ben gidip kahvalti yapayim en iyisi. @Çiğdem @sokak sanati
Recabini yollamayan 2-3 kisi var daha, sanirim @dreamy ve @mrt-06 kaldi. @-potterhead- ile @xemrexxx de sarkilarini hala secmedi. Neyse ben gidip kahvalti yapayim en iyisi. @Çiğdem @sokak sanati
Domuz gibi zaten
İğrenç 😱
Aaa istemez ayol
Bugün gördüm kalpledim @Forumdash
Recabini yolla.
@xemrexxx herkes yerli seçti. Yabancı seç.
bununla mı katılsam çiğdemden tam puanım garanti olur
Ben iyi gitmiştim ama başka ahftada kullanılmış Sana çok garanti bir şarkı söylicem beklebununla mı katılsam çiğdemden tam puanım garanti olur
@xBUGRAx MI Diğeride ölmüştü fok başkan sana elti dayanmıyor
Naptım ben canım. Bu hikayede yanan ben oldum yine..
Şaka yapıyorum ya Unutma Beni'deki gibi eltimin kocasıyla yatıp intikam alacak halim yok Buğra'dan herhalde.Yine 🐍 gibi laf sokmuşsun. Yaşadığın trajik olay seni kendine getirmiş
Bu şarkı kullanıldı geçen haftalardaki konseptlerde, olmaz.Bu şarkı kullanıldı geçen haftalarda
Sibel Can Padişah ile gel.
Senin recabını kullanacağım. @ÇiğdemRecabini yolla.
O zaman kesmeme gerek kalmadı.Senin recabını kullanacağım. @Çiğdem