TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

Sizde konuya milli şef demişsiniz :A :A :A @sokak sanati
Jüri baskani dedik, milli sef falan tanimayiz. Benim disimdaki tek baskan o zaten simdilik. Emirlerime boyun egmezse gözden gecirebilirim her an. :A

İşte o yüzden bırakmıyorum. 2 hafta sonra yine olay çıkar bırakırsın sen @Çiğdem
2 gün önce olay cikarmaktan zevk alanlar bugün daha tüm sarkilar belli olmadan ve oylama baslamadan oylarini özelden bana yolluyorlar, hatta protesto cagrisina destek bile vermisti. Gerisini sen düsün. :A Bu yarisma git gide daha cok gücleniyor, artik finale kadar bu yolda gidecegimiz icin bir daha hicbir sikinti cikmaz. :Z

Jüri baskani dedik, milli sef falan tanimayiz. Benim disimdaki tek baskan o zaten simdilik. Emirlerime boyun egmezse gözden gecirebilirim her an. :A

2 gün önce olay cikarmaktan zevk alanlar bugün daha tüm sarkilar belli olmadan ve oylama baslamadan oylarini özelden bana yolluyorlar, hatta protesto cagrisina destek bile vermisti. Gerisini sen düsün. :A Bu yarisma git gide daha cok gücleniyor, artik finale kadar bu yolda gidecegimiz icin bir daha hicbir sikinti cikmaz. :Z

Yalnız @S.G.A.T. 'in dün yaptığını görmen lazımdı :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and S.G.A.T.
  • Güldürdün
Reactions: sokak sanati
@Çiğdem senin şu sarhoş görseli lazım acilll:A Dün akşam oylama başlamadan oy yollamaya kalktı ve oyları bana yolladı kafası güzel galiba :A @mrt-06 @kerem @Yiğitt
Uyuyamayınca kafayı dağıtmak için oy vereyim dedim. İlk sayfada vardı liste, hepsi bildiğim şarkılar zaten recape de gerek yoktu oyladım gitti. Tam liste değilmiş. :X Her hafta biriniz sunucu oluyorsunuz. Bazen sunucu başkası oyları alan başkası bile oluyor. nereden bileyim hanginiz. :A

Daha seçmeyenler var onları nasıl oyluyor :F :F :F
Uyuyamayınca kafayı dağıtmak için oy vereyim dedim. İlk sayfada vardı liste, hepsi bildiğim şarkılar zaten recape de gerek yoktu oyladım gitti. Tam liste değilmiş. :X Her hafta biriniz sunucu oluyorsunuz. Bazen sunucu başkası oyları alan başkası bile oluyor. nereden bileyim hanginiz. :A

Çikocum senin şu görselinin tam sırası:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Recap önemli değilde seçmeyenler var 0 vermiş oldun @xemrexxx e :A :A :A @sokak sanati

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Çikocum senin şu görselinin tam sırası:A
@S.G.A.T.

:A :A :A
şarhoş sgat.jpg

Öncelikle damdan düşer gibi yarişmaya dahil olup, yine de oy coğunuğuyla yarişmamıza onay veren yarişmacı arkadaşlara teşekürümü borç bilirim ve buradan teşekkür ediyorum.Aslında bu yarişma yada başka bi yarişmaya katılma gibi bir düşüncem yoktu. Ama @kerem in teklifi öyle iyi niyetliydi ki teklifi geri çevirirsem büyük ayıp etmiş olcaktım. Yarişamkatn cok eğlencesine katıltıgım bilinsin. Ve umarım herkes/hepimiz de eğleniriz.

Şimdi. O kadar cok şarkı/lar geldi ki aklıma hangisini paylaşacağimi şaşirdim. Sizinle yarişamadiğim için özür dilerim diğer şarkılar:ozur: Velhasılkelam hemen şarkımı paylayim.

Gülay - Cesaretin Var mı Aşka

Bilgi: Gülay 1988 yılında çıkardiği ilk albümün ardından, 1995 yılında 2. albmüyle müzik piyasasına girdi. BGM müzik etiketiyle çıkan albümün çıkış şarkısı yine albüme adını veren şarkı Cesaretin Var mı Aşka oldu.

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
@Çiğdem abinin mesajini görmemissin. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem