Finali En Çok Reyting Almış 18 Dizi

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Evet final bölümleri en yüksek reytingli 18 diziyi sizler için derledim. Bazı eski dizileri bulamadım belki eksiklik olabilir ama 8 reyting barajından kıstas koydum o yüzden çok eksik olacağını sanmıyorum. Sadece kesin olanlardan bunlara erişebildim 8 ve üzeri final reytingli 18 diziyi sizlere sunuyorum hangilerini izleyip izlemediğimide belirttim keyifli okumalar :Z :Z :Z

18 İzledim
Hırsız Polis Kanal D 2005-2007
250px-B-372400-h%C4%B1rs%C4%B1z_polis_dizisi.jpg

Başrollerini Uğur Yücel, Özlem Düvencioğlu ve Timuçin Esen paylaştıkları bir dönemin unutulmaz aşk,polisiye,macera üçlemesiyle insanların kalbinde iz bırakan bir yapımdır.

Final Reytingi 8.00 50.Bölüm

17 İzlemedim
Öyle Bir Geçer Zaman ki Kanal D 2010-2013
maxresdefault.jpg

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Aras Bulut İynemli Paylaştıkları,İnsanların içine dokunan senaryosuyla iz bırakan yakın dönemlerin en reytingli işlerinden biridir.

Final Reytingi 8.57 120.Bölüm

16 İzledim
İçerde Show TV 2016-2017
Screenshot_2.png

Başrollerini Çağatay Ulusoy , Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor paylaştıkları, ABD yapımı Köstebek filminden uyarlanan yakın dönemin unutulmaz dizilerindendir.

Final Reytingi 8.76 39.Bölüm

15 İzlemedim
Asi Kanal D 2007-2009
Screenshot_1.png

Başrollerini Tuba Büyüküstün Murat Yıldırım ve Çetin Tekindor paylaştıkları bir dönemin en kaliteli ve geniş kadrolu dzilerinden biri olmuştur.

Final Reytingi 8.99 71.Bölüm

14 İzlemedim
Muhteşem Yüzyıl (Show ve STAR) 2011-2014 - İlk sezonu Show da tamamlanmış 2.sezon devam ederken Star'a geçmiş 4 sezon sürüp final bölümü Star da yayınlanmıştır.
MV5BMGRhNmRlNWEtZWQ5YS00MjQyLTg3NDktYjJiZTJjMWZkZDdiXkEyXkFqcGdeQXVyNTgyMTQ2MDc@._V1_.jpg

Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Okan Yalabık başta olmak üzere ve hemen hemen bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı bir zamanların rekortmen dizisidir.

Final Reytingi 9.50 - 139.Bölüm

13 İzlemedim
Fatmagül'ün Suçu Ne? (Kanal D) 2010-2012
5d70ab260f25442530555d26.jpg

Beren saat ve Engin Akyürek başrollerini paylaştıkları dizi bir dönemin efsanelerinden oldu diyebiliriz.

Final Reytingi 10.46 - 80.Bölüm

12 İzlemedim
Hanımın Çiftliği (Kanal D) 2009-2011
5c8c83c545d2a04bdc2c976d.jpg

Başrollerini Özgü Namal ve Mehmet Aslantuğ paylaştığı bir roman uyarlaması olan dizi yine finali en çok izlenenlerden biri oldu.

Final Reytingi 10.60 - 70.Bölüm

11 İzlemedim
Kadın (FOX) 2017-2020
MV5BYTAyZjY4MTAtZWEyMS00ODYyLTgwOTItNTc4ZjgzYzA2ODhlXkEyXkFqcGdeQXVyODY1MDkwOQ@@._V1_.jpg

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk paylaştıkları yakın dönemin en reytingli dizilerinden olup en yakın dönemde biten dizidir listemizde olan.

Final Reytingi 10.61 -81.Bölüm

10 İzledim
Diriliş 'Ertuğrul' (TRT 1) 2014-2019
dirilis-ertugrul-141-bolum-izle-dirilis-ertugrul-son-bolum-izle_28534.jpg

Engin Altan Düzyatan Başrolünü Ertuğrul Gazi roluyle üstlenmiş ve yine en yakın dönemin reytnig rekortmeni olan dizilerinden olmuş 20 barajını geçmiştir.

Final Reytingi 11.44 - 150.Bölüm

9 İzledim
Binbir Gece Kanal D 2006-2009
BtObWs8IcAAp65d.jpg

Başrollerini Halit Ergenç Bergüzar Korel ve Tardu Flordun paylaştıkları bir zamanın en unutulmaz dizilerinden olmuş final bölümünü düğün sahnesi canlı çekilmiştir.

Final Reytingi 12.36 90.Bölüm

8 İzledim
Bir İstanbul Masalı (ATV) 2003-2005
19820556.jpg

Başrollerini Mehmet Aslantuğ ,Ahu Türkpençe ve Ozan Güven paylaştıkları bir dönemin en efsane işlerinden biri olmayı başarmış müzikleri aklımıza kazınmıştır.

Final Reytingi 12.60 71.Bölüm

7 İzledim
Acı Hayat (Show TV) 2005-2007
11009231-728xauto.jpg

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Selin Demiratar paylaştıkları bir zamanın unutulmaz dizilerinden olup yine final reytingi yüksek dizilerden biridir.

Final Reytingi 13.30 59.Bölüm

6 İzledim
Zerda ATV 2002-2004
hqdefault.jpg

Başrollerini Yavuz Bingöl ve Ece Uslu paylaştıkları bir dönemin en akılda kalan reytingli dizilerinden olmuştur.

Final Reytingi 14.20 68.Bölüm

5 İzledim
Aliye ATV 2004-2006
32271128_800_800.jpg

Başrollerini Sanem Çelik Halit Ergenç ve Nejat İşler paylaştıkları zamanın en özel yapımlarından biri olmayı başarmış dizisidir.

Final Reytingi 14.80 76.Bölüm

4 İzlemedim
Yaprak Dökümü Kanal D 2006-2010
yaprak dökümü.png

Başrollerini Halil Ergün Güven Hokna ve Deniz Çakır paylaştıkları bir roman uyarlaması olan geniş kadrosuyla müzikleriyle bir dönemin efsanelerinden olmuştur.

Final Reytingi 22.84 174.Bölüm

3 İzlemedim
Aşk-ı Memnu Kanal D 2008-2010
i15ez6cW_400x400.jpg

Başrollerini Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem paylaştıkları yine bir kitap uyarlaması olan ve yayınlandığı dönemde reytingleri alt üst eden efsane yapımlardan biridir.

Final Reytingi 23.41 79.Bölüm

2 İzledim
Kurtlar Vadisi (Show ve Kanal D) 2003-2005 İlk 3 sezon Show da tamamlanmış son sezonu Kanal D geçmiş final bölümü orada yayınlanmıştır.
MV5BYmI0N2FkODQtODczZS00MDZmLTk0NWYtZWU4YzkyNzcxMzc5XkEyXkFqcGdeQXVyMjM0MzkxNzU@._V1_.jpg

Başrollerini Necati Şaşmaz Özgü Namal ve Oktay Kaynarca paylaştıkları geniş ve tiyatro kökenli kadrosuyla,gerek müzikleriyle,gerek senaryosuyla türkiyenin o dönemde gelmiş geçmiş en reytingli dizilerinden olmuş yayınlandığı akşamlar sokakta insanlar kalmamıştır,bir nevi sokağa çıkma yasağı gibi ama bu sefer kendi isteğimizle.

Final Reytingi 23.60 97.Bölüm

1 İzledim
Asmalı Konak ATV 2002-2003
19827175.JPG

Başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay paylaştıkları ve yine yayınlandığı dönemde sokakları boşaltan gelmiş geçmiş en reytingli dizilerden olup doğu dizilerine öncülük etmiştir.

Final Reytingi 25.90 54.Bölüm

Niye 20 değil'de 18:A

Ortalama eyting mi bunlar? Yoksa en çok izlenen bölümünün reytingi mi? @xemrexxx
İkinci bahar yok rezalet yine hogatha :A
İlk çocuklar duymasın olmaması da garip (b)
Çocuklar duymasın reytingini bilmiyorumda eski seri baya kötü bitmişti :A Bazı eski dizilerin kesin reytinglerini bulamadım burada olanlar kesin reytingler :A

8 Reyting barajı koydum bu 18 dizi 8 ve üstü almış @sokak sanati :A Sadece final bölümün reytingi yoksa ertuğrul böylemi olurdu :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Çocuklar duymasın reytingini bilmiyorumda eski seri baya kötü bitmişti :A Bazı eski dizilerin kesin reytinglerini bulamadım burada olanlar kesin reytingler :A

8 Reyting barajı koydum bu 18 dizi 8 ve üstü almış @sokak sanati :A Sadece final bölümün reytingi yoksa ertuğrul böylemi olurdu :F

MY 8 bile alamadı finalde. AB'de 10'du:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ay Yapım, Yaprak Dökümünü tadında bitirseydi Asmalı Konak'ı garanti geçerdi, finalinden daha çok izlenen bölümleri var ama yine de 174 bölüm sürüp 23 reytingle finish yapmak başka hiçbir dram dizisine nasip olmayacak başarı :bhr:
Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Muhteşem Yüzyıl finaliyle hayal kırıklığı yaratmışlar...
Kadın listeye baya iyi bir sıralamayla girmiş :A @kerem Ben finali pek beğenmemiştim:A

Listenin çoğu Show TV ve Kanal D. :Z

Asmalı Konak'ta cidden bir şey yok, o dönemin ilki diye izlenmiş. Şimdi olsa 8 bile alamaz. :F

Aslında en büyük tebriklerden biri de İçerde'ye çünkü TNS'de bu reytingleri aldı. :D

Emeklerine sağlık ablacım ÇOK GÜZEL olmuş. :bhr: @Çiğdem

• Harika
Öncelikle emeğine sağlık @Çiğdem ; her ne kadar etikette olmasamda 🙁

Milattan önce bunun minik bir benzerini açtığımda 3. sıraya Yaprak Dökümü olarak koymuştum;
Ab ve Total üzerinden yola çıkıldığında Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü arasında gelgit oluyor. Ama 2. Baharı listende göremedim üzüldüm ya :(

• Harika
Listenin çoğu Show TV ve Kanal D. :Z

Asmalı Konak'ta cidden bir şey yok, o dönemin ilki diye izlenmiş. Şimdi olsa 8 bile alamaz. :F

Aslında en büyük tebriklerden biri de İçerde'ye çünkü TNS'de bu reytingleri aldı. :D

Emeklerine sağlık ablacım ÇOK GÜZEL olmuş. :bhr: @Çiğdem
Aaa tşşk ederim cnm :bhr::bhr::bhr:

Özcanın benimde tek izledim dizisi az önce @sokak sanati @xemrexxx e diyordum :F O dönem birazda dizi yoktu zaten sonrası curcurnaya döndü onlarda o curcuna döneminde yer almadan gittiler :A :A :A

İçerde de bence tadında bitti belki bozabilirdi ikinci sezon :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06