20 Nisan 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Akşam TV'de Ne İzleyeceksiniz?

• Kim Milyoner Olmak İster | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
TV izlemeyeceğim.
Survivor - kavga sahnesi :A :A
Büyük bir zevkle Survivor :A
Çukur u neden listeye eklemedin? 😱
TV İzlemeyeceğim.
82Ehoc.jpg

:A @MasacRE
Ohh en sevdiğim :A Bugünkü bölüm harika olacak :A
Karga diye okumak :F :F
@mrt-06 dan şok açıklama: Gömün Beni Çukura! !! :A :A @Çiğdem @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Silinmiş Üye @xBUGRAx @Bully @MayısKralı

1587455240556.png

Son düzenleme:
Survivor esmeye devam ediyor total'de 15 abc'de 16 gelmiş beyler bayanlar. :Z
Çukur bir saatlik bölümüyle total grubunda 6 ab'de ise 4 almış, beklediğim gibi geldi oranları.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Survivor’un fragmanını hazırlayan montaj ekibinin başarısı bu. Fragmanda kare kare verince yumruk yumruğa büyük bir kavga izlenimi vardı ama bölümde 10-15 saniyelik bir şey oldu resmen. :F Acun bir de asla prim yapmayız böyle şeylerden diyor. :A Millet merak edip izliyor benim Survivor izlemeyen abim bile dün fragmanı görüp kavga varmış açıp izliyorum dedi. :F

Survivor’un fragmanını hazırlayan montaj ekibinin başarısı bu. Fragmanda kare kare verince yumruk yumruğa büyük bir kavga izlenimi vardı ama bölümde 10-15 saniyelik bir şey oldu resmen. :F Acun bir de asla prim yapmayız böyle şeylerden diyor. :A Millet merak edip izliyor benim Survivor izlemeyen abim bile dün fragmanı görüp kavga varmış açıp izliyorum dedi. :F
Tam tahmin ettiğim olmuş Allah ıslat etsin bunları. Çukur keşke normal bölüm olsaydı da haddini bildirseydi :A

Türk halkının %50sinden fazlası neyse :A

Acunun koronanın bitmesini istememesine yemin ede bilirim, ama ispatlayamam. :A