Aynen öyle
Aynen öyle
Survivor
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @vadikızı @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @Billy Kane @RevaN @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @sherifbasha100 @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Gizmen @YıldırıM @kerim yavuz @anniegrant @Ardakartal @armandos @Atlass @bero @Polat Şaşmaz @12.Adam @phoebebuffay @Gerekli24 @xRevenge @yigit_00 @EnveR @Maskeli Fedai @cookies
TV izlemeyeceğim.
Survivor - kavga sahnesi
Büyük bir zevkle Survivor
Çukur u neden listeye eklemedin? 😱
TV İzlemeyeceğim.
Ohh en sevdiğim Bugünkü bölüm harika olacak
Karga diye okumak
Survivor 2020...
Survivor 2020
Survivor.
@mrt-06 dan şok açıklama: Gömün Beni Çukura! !! @Çiğdem @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Silinmiş Üye @xBUGRAx @Bully @MayısKralıAynen öyle
Kadın - Erkek göstersene canım benim.@mrt-06 dan şok açıklama: Gömün Beni Çukur !!! @Çiğdem @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Silinmiş Üye @xBUGRAx @Bully @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 78811
Kız normal bir bölüm değildi nesini destekliyimArasla barışın olduğu diziyi desteklemiyor Aaaa bunun uçkuru mu kurudu 😱 @Çiğdem
Olsun sana erkek görmen yeterliKız normal bir bölüm değildi nesini destekliyim
Kapa çeneni be .ssOlsun sana erkek görmen yeterli
Of ya 15.99 gelmiş, sinir bozucu
Tam tahmin ettiğim olmuş Allah ıslat etsin bunları. Çukur keşke normal bölüm olsaydı da haddini bildirseydiSurvivor’un fragmanını hazırlayan montaj ekibinin başarısı bu. Fragmanda kare kare verince yumruk yumruğa büyük bir kavga izlenimi vardı ama bölümde 10-15 saniyelik bir şey oldu resmen. Acun bir de asla prim yapmayız böyle şeylerden diyor. Millet merak edip izliyor benim Survivor izlemeyen abim bile dün fragmanı görüp kavga varmış açıp izliyorum dedi.
Şöyle biraz daha devam ederse kendi parasını basmaya başlayabilirAcun reyiz paraya para demiyor bu aralar