aaa bu senin için avantaj@Forumdash Dede korkut şarkılarıyla en azından başkası seçecekmi derdi olmucak @Maskeli Fedai @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @eskici @Silinmiş Üye
aaa bu senin için avantaj@Forumdash Dede korkut şarkılarıyla en azından başkası seçecekmi derdi olmucak @Maskeli Fedai @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @eskici @Silinmiş Üye
@Forumdash @MayısKralı @eskici @Silinmiş Üye la kulis edip puanlıları yemeliyiz çünkü puansız geliyoruz ve şampiyonu puan ilan ediyor mesala puanlılar tek tek elenmeye baslayabilir @Bully @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @keremaaa bu senin için avantaj
Muhteşem üçlü olarak şu @Yiğitt bebüşünü eleyecez
yabancı seçip 1 alacağına türk seçip 9-10 almak daha iyi yabancı konsempti dışında iyi puan verdiğim yabancı şarkı yokturTamam yerli seçeceğim ya, bunu keşke yerli yabancı ayırsaydık. Çok güzel parçalar var çünkü.
90lar yabancı kategorisi olabilir bence yabancı yerli karısık değilde yabancı oldumu sadece yabancı olmalı @keremTamam yerli seçeceğim ya, bunu keşke yerli yabancı ayırsaydık. Çok güzel parçalar var çünkü.
sana yerliyi sevdireceğizYerli seçeceğim tamam. Konseptler yabancı olmadan bana huzur yok.
Ben yabancı çok severim, kuru iftira.Şimdi 90larda bilinmiş türk şarkıları varkan @Bully lar senin yabancı beğensede aşağıya atacak @S.G.A.T. la buna benzer sohbetimiz olmustu @kerem @sokak sanati
Güzel taktikti Final puanı aldırmadık
@Silinmiş Üye Yabancı seç ozaman @Bully arkanda tekme atmak için @S.G.A.T.Ben yabancı çok severim, kuru iftira.
yıllllan .ss@Forumdash @MayısKralı @eskici @Silinmiş Üye la kulis edip puanlıları yemeliyiz çünkü puansız geliyoruz ve şampiyonu puan ilan ediyor mesala puanlılar tek tek elenmeye baslayabilir @Bully @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @kerem
Juri kalacanmı @xemrexxxyıllllan .ss
Oylamaya saygı duymak düşer. Umarım bundan sonraki etkinliklerde aynı hataya düşülmez ve yarışmanın tüm rotası en baştan herkese açık şekilde duyurulur.Sevgili yarışmacılarımız ve değerli jüri üyelerimiz, biliyorsunuz ki Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece yeni yarışmacı takviyesi duyurusunu yapmıştık. Fakat alınan kararda birkaç yarışmacımız tarafından gelen itirazlar sonucu dün kalan bütün yarışmacıların mağdur edilmemesi adına bir karar aldım ve yarışmada kalan 10 kişiye dahil olacak olan yarışmacıların dahil edilme kararını tamamen onların ortak kararına bıraktım. Bütün yarışmacılara teker teker sordum ve bir yarışmacımıza ulaşamadığım için kalan 9 yarışmacının oylarını aldım, böylelikle bu sorunu da onların kendi kararıyla çözmek en iyi yol olacaktı.
Hepimizin içini rahatlatacak o oylama gerçekleşti ve alınan kararlar doğrultusunda 7 kişi yeni yarışmacılar dahil olsun, 2 kişi de yeni yarışmacılar dahil olmasın oylarını kullandılar.
Bu sonuç doğrultusunda kalan yarışmacılar arasından üstün fark ile "yeni yarışmacılar dahil olsun" ortak kararı çıkmıştır.
Bu Şarkı Benim, 90'lar konsepti dahilinde açılacak yeni hafta konusuyla beraber bu akşam 20.00'de tüm hızıyla karşınızda olmaya devam edecek. Akşam yeni hafta konusunda görüşmek üzere.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
Dinleme sen Çiğdemi @Silinmiş Üye istediğini seç. Hakkı olan oyları alır. Whitney mi, Titanik mi hangisi?
Diğer 50 gelip ortalığı karıştırmasa elenemzdin belkiDinleme sen Çiğdemi @Silinmiş Üye istediğini seç. Hakkı olan oyları alır. Whitney mi, Titanik mi hangisi?
benim elememi bekliyor .ss @xemrexxx
Elenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmaya Anketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss