13-19 Nisan 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Doğru Survivor var. @eskici her Survivor döneminde baya aktif olur:A Eski Survivor'cıyımdır ama Süper Star senesinde Turabi'ye yapılan haksızlıktan sonra yemin ettim izlemem diye. O yüzden gelemem:A
Normalde izlemeyecektim ama boşluktan izlemeye başladım ve yine bağlandım Survivor’a :A boşver Turabi’yi bu sene efsane gidiyor yarışma gel izle :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
@eskici , @serhatt @Forumdash ve benle daha doğrusu algılarımızla uğraşa uğraşa zirveyi alacakmış nerdeyse :A :A :A @sokak sanati

Eski günlerdeki gibi ha @serhatt ha ben ilk 2 hiç önemli değil :bhr: @sokak sanati şefimizide düşmeden devam etmesi çok güzel ayrıca @Yiğitt @Bully @xemrexxx @mrt-06 @kerem ve döndünde @Harunnn60 onlarıda daha aktif bekliyoruz güzel bir ramazan ayı bizleri bekliyor en önemlisi bol eğlenceli orta oyunları gibi hepimizin rolu dağılmış :Z:Z:Z
Siz benle uğraşıyorsunuz :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
@eskici , @serhatt @Forumdash ve benle daha doğrusu algılarımızla uğraşa uğraşa zirveyi alacakmış nerdeyse :A :A :A @sokak sanati

Eski günlerdeki gibi ha @serhatt ha ben ilk 2 hiç önemli değil :bhr: @sokak sanati şefimizide düşmeden devam etmesi çok güzel ayrıca @Yiğitt @Bully @xemrexxx @mrt-06 @kerem ve döndünde @Harunnn60 onlarıda daha aktif bekliyoruz güzel bir ramazan ayı bizleri bekliyor en önemlisi bol eğlenceli orta oyunları gibi hepimizin rolu dağılmış :Z:Z:Z
Hepsi senin sayende :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Araf